УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Щорічна загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна»
Written by Alex Andrushchak   
sereda, 30 cherven` 2010
barvista ukraina

З 18 по 21 серпня 2009 року відповідно до Указу Президента України від 24.09.05 року № 1337 та з нагоди 18-ої річниці Незалежності України у Національному комплексі «Експоцентр України» відбудеться щорічна загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна» та Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар року».

Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації у павільйонах та на відкритих майданчиках Експоцентру України презентуватимуть свої експозиції, де представлять науковий потенціал, досягнення в економіці, соціальній та культурній сферах.

Міністерства, інші центральні органи виконавчої влади продемонструють виробничий та науковий потенціал галузей України. Національна академія наук України у павільйоні № 23 («Наука») сформує окрему експозицію, де близько 60 установ НАН України представлять понад 1000 наукових розробок.

Важливою складовою загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна» є Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар року», де номінується високотехнологічна продукція, товари і послуги, що пропонуються на внутрішні та зовнішні ринки.

Згідно з Указом Президента України від 14.02.08 року № 124, в рамках «Барвистої України» відбудеться Фестиваль мистецтв України та презентація експозицій виробів художніх промислів і ремесел регіонів України, де будуть представлені роботи найкращих майстрів з усіх куточків країни. Фестиваль проводиться з метою сприяння розвитку академічного, традиційного народного та сучасного мистецтв, професійної та аматорської творчості, популяризації етнічних і культурних традицій регіонів України.

Виставка «Барвиста Україна» супроводжуватиметься масштабним комплексом презентаційних та культурно-мистецьких заходів, зокрема, проведенням Днів областей, презентацією робіт майстрів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва України в рамках експозиції «Містечко майстрів», виставкою-ярмарком кращих медів "Медова Україна".

В.о. начальника управління економіки С. Цвяк

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
8 guests online