УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Збори Кам'янець-Подільського міського товариства інвалідів
Написал Alex Andrushchak   
05.07.10

29 червня 2010 року о 15:00 у сесійній залі міської ради був організований «круглий стіл» громадської організації «Кам’янець-Подільське міськрайонне товариство інвалідів», на якому були присутні міський голова Нестерук А. М., голова громадської організації Сосновська Т.Г. , керівники структурних підрозділів міської ради, міського осередку Червоного хреста та інші гості.

Під час проведення «круглому столу» презентовано мультимедійний звіт про діяльність громадської організації.

Вступне слово мала голова організації Тамара Сосновська. Вона засвідчила, що у порівняні з 2008 роком, у 2010 році знизився показник інвалідності по місту, проте загальна кількість інвалідів залишається високою – більше 8000 осіб. Тамара Георгіївна повідомила також, що інваліди отримали грошові виплати до свят.

Учасники «круглого столу» мали змогу поспілкуватись з міським головою, зокрема, висловили вдячність за медико-соціальний центр «Довголіття», а також за інші проекти і підтримку владою людей з особливими потребами. Інваліди міста звернулись до міського голови з проханням про зменшення ціни проїзду на таксі, поновлення розмітки і встановлення спеціальних дорожніх знаків для інвалідів на автостоянках, контроль за тарифами на комунальні послуги, встановлення дворових гаражів для пільгових категорій та ін. Також були висловлені зауваження щодо недостатньої діяльності школи волонтерів міліції, неввічливого ставлення водіїв громадського транспорту до пасажирів, зокрема, до людей з особливими потребами.

Анатолій Макарович Нестерук дав змістовні та обґрунтовані відповіді на запитання та зауважив, що міська рада не може фінансувати всі заходи організації, оскільки в бюджеті не вистачає необхідних коштів.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 17