УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Всеукраїнська соціальна кампанія «Рак виліковний. Не зволікай!»
Написал Alex Andrushchak   
08.07.10

З 1 липня в стартувала інформаційна соціальна кампанія «Рак виліковний. Не зволікай!», що направлена на інформування широких верств населення України щодо важливості ранньої діагностики та лікування онкозахворювань. Рівень зростання онкозахворювань в Україні катастрофічний - 1 000 000 українців хворі на рак! Більшість з цих людей не виживає саме через запізніле виявлення хвороби. Адже рак, виявлений на перших стадіях майже у 100% виліковний. Проект реалізується громадським об’єднанням «Здорове людство» та ГО «Асоціація замовників та виробників соціальної реклами» за підтримки Національного Інституту Раку.

В рамках проекту «Рак виліковний. Не зволікай!» планується розміщення соціальної реклами на зовнішніх носіях Києва, метрополітена, на ТВ екранах по всіх залізничних вокзалах України та роздрібних мережах супермаркетів і аптек, а також радіостанціях. Інформація щодо специфіки ранньої онкодіагностики онкозахворювань буде розміщена на санбюлетнях більшості поліклінік України. Серед інших заходів - національне соцопитування, волонтерські акції, ТВ передачі, присвячені цій тематиці, зустрічі з онкологами в онкоклініках та онкодиспансерах по регіонах України.

На сьогодні проект підтримують 12 громадських об’єднань у 8 регіонах України. У нашому місті партнером проекту визнано управління охорони здоров’я. Готовність до співпраці виявили ТОВ ТРК «Подолянин-TV”, ПП Весна В.П («Радіо Мелодія») по розміщенню аудіороликів у ефірі. Для розміщення соціальної реклами на зовнішніх носіях надають площі ПП «РА Плюс» (Бабчинський О.В.), Яворський Г.М. Слід зазначити, що всі матеріали по акції будуть розміщуватися безкоштовно. Також всі лікувальні заклади міста пропонують бажаючим пройти необхідні обстеження з метою ранньої діагностики онкологічних захворювань.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 13