УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Круглий стіл з питання вивчення потреби введення в місті комендантської години в Кам'янці.
Автор: Alex Andrushchak   
08.07.10

Проблема девіантної поведінки дітей та підлітків міста, а також правопорушень, скоєних ними у вечірній час під впливом різних чинників, змусила владу міста винести на обговорення можливі варіанти її вирішення.

Саме тому 1 липня в приміщенні міської ради пройшов круглий стіл з питання вивчення потреби введення в місті комендантської години. Захід відбувався під головуванням заступника міського голови Демчука О.В. за присутності представників молоді, закладів охорони здоров’я, освіти, представників духовної ради міста, органів внутрішніх справ та прокуратури, засобів масової інформації, профільних відділів та служб міської ради.

Начальник служби у справах дітей Лілія Бевз та інші представники органів міської ради висловились у підтримку рішення про введення комендантської години. На їх думку, необхідно обмежити перебування дітей, віком до 14 років, на вулицях міста, без супроводу, після 22 години, а підлітків, віком від 14 до 18 років – після 23-ї. Також пропонувалось посилити контроль за діяльністю розважальних закладів та закладів масового харчування.

Представники закладів охорони здоров’я, освіти і науки, духовної ради міста категорично висловились у підтримку рішення про введення комендантської години відзначивши необхідність пропаганди здорового способу життя.

Представники молоді також відзначили необхідність посилення громадського контролю за проведенням часу та організацією дозвілля дітей та підлітків та відзначили поганий рівень організації та матеріального забезпечення дозвілля молоді загалом та низький рівень громадянської культури в суспільстві в цілому.

Всі присутні на круглому столі погодились з тезою, наведеною заступником міського голови Олегом Демчуком про високий рівень загрози суспільству, пов’язаний з проблемою вживання алкоголю та інших шкідливих речовин молоддю міста починаючи з дитячого віку, а також про необхідність значного посилення контролю за розповсюдженням алкогольних та тютюнових виробів. На разі, учасники засідання погодились, що дане питання потребує вивчення громадської думки, тому залишається на сьогодні відкритим.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
11 гостей