УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Про ефективність заходів, які вживаються для забезпечення боротьби зі злочинністю та корупцією
Written by Alex Andrushchak   
ponedilok, 12 lypen` 2010

1 липня в міській раді проходило чергове засідання виконавчого комітету. Серед 75 розглянутих питань було й таке:

- Про ефективність заходів, які вживаються для забезпечення боротьби зі злочинністю та корупцією.

Із своєю доповіддю до присутніх звернувся начальник МВ УМВС України в Хмельницькій області Юрій Дахно.

Діяльність Кам’янець-Подільського міського відділу управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області спрямована на захист громадянина в процесі реалізації його конституційних прав на життя, працю та здоров'я. Кам.-Подільським МВ УМВСУ В Хмельницькій області вживалися ряд заходів з метою посилення охорони громадського порядку на вулицях і в інших громадських місцях, попередження проявів вуличного злочинності, формування організованих злочинних груп, насамперед з числа неповнолітніх та молоді, що займаються вуличними грабежами та розбійними нападами, впливу на криміногенні процеси у сфері протидії економічній злочинності, захисту житлових і майнових прав громадян, у тому числі як власників земельних ділянок, а також профілактики алкоголізму та наркоманії.

За звітній період на території міста було зареєстровано 416 злочинів загально кримінальної спрямованості проти (277 злочинів 2009 року ) з зареєстрованої кількості злочинів по 231 злочинах особи встановленні та придавлено обвинувачення ( в 2009 році - по 216 злочинах ) - на даний час нерозкритими залишається 185 злочинів загально кримінальної ( в 2009 році нерозкритих було 61 злочин ) розкриття становить 55,5 % обласний 61,3 % . складає 72,4 % (обласний 76,5 % ). Таким чином ми бачимо що йде ріст злочинністю в порівняно з минулими роком.

Станом на 01.01.2010 року залишок нерозкритих становив 3303. Станом на 1.06.10 року розкрито - 38 злочинів.

Аналізуючи квартирні крадіжки можна відмітити, що переважна їх більшість здійснюється в період часу з 9 до 17 год. у робочі дні, коли відсутні власники квартир. Предметом посягань квартирних злодіїв являються ювелірні вироби та гроші, в рідких випадках інші речі. Провівши аналіз злочинів даної категорії можна прийти до висновку, що злодії діють не по наводці , а шляхом пошуку дверей слабкої конструкції та замків, до яких можуть підібрати ключ, або зламати їх. Майже всі вищевказані квартирні крадіжки скоєні в багатоповерхових будинках.

За чотири місяці працівниками лінії по боротьбі із злочинами проти життя та здоров’я особи розглянуто та прийнято рішення по 65-ти зверненнях громадян. Розкрито злочинів за 5 місяців поточного року : 10.

Аналізуючи мікрорайони міста, з початку року в районах “Черьомушки” та “Польські фільварки” було скоєно 96 злочинів, з них 38 розкрито, 58 залишаються нерозкритими.

Велика увага приділяється організації і покращенню заходів по виявленню хабарників, розкрадачів державного і колективного майна в великих розмірах, фактів зловживання службовим становищем, фактів шахрайства з фінансовими ресурсами та інших економічних злочинів. За звітній період робота по виявленню економічних злочині на приоритетних напрямках роботи проводилась працівниками СДСБЕЗ Кам’янець-Подільського МВ УМВСУ в Хмельницькій області на задовільному рівні.

Також протягом 5-ти місяців 2010 року підрозділами Кам’янець-Подільського МВ УМВС України в Хмельницькій області задокументовано 40 злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів.

За скоєння наркозлочинів до суду направлено 25 кримінальних справи відносно 25 осіб, з них пов’язаних зі збутом наркотиків 7 кримінальних справ відносно 7 осіб.

Також в поточному році зросла динаміка в виявленні та документуванні наркозлочинів, та динаміка проведення оперативних закупівель, так за січень - травень 2010 року проведено 16 оперативних закупівель наркотичних, психотропних речовин на загальну суму 1180 гривнів.

Протягом трьох місяців 2010 року на облік поставлено 9 наркозалежних осіб.

Як зазначив начальник міліції Юрій Дахно, проблем у місті звичайно є багато, але їх вирішення можливе лише при спільних зусиллях влади, громади та міліції.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
5 guests online