УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Знайди свій скарб у Кам’янці-Подільському
Написал Alex Andrushchak   
23.07.10

Незалежна Українська держава, спираючись на вікові традиції співжиття на її території представників різних національностей етносів, дбає про вирішення національно-культурних і мовних потреб усіх національних спільнот.

Поділля, як складова частина України, здавна приваблювало людей різних національностей. Багаті чорноземи, гарні природні умови, помірний клімат, вигідне географічне положення не давали спокою ні завойовникам, ні переселенцям, ні купцям.

За багато століть на Поділлі склалося унікальне соціокультурне середовище. І в рукотворній красі краю, його величі і досягненнях сплелися руки, душі і розум подолян – українців, росіян, білорусів, поляків, євреїв, німців, вірмен – щирих, лагідних, доброзичливих, гарних людей, великих працелюбів і патріотів рідної землі.

Кам'янець-Подільська міська рада запрошує фольклорні колективи міст (країн) взяти участь в ІV Міжнародному фестивалі національних культур «Острів скарбів», який відбудеться 30 вересня – 04 жовтня 2010 року в м. Кам'янці-Подільському.

Історія фестивалю розпочалась з 2001 року, поступово набуваючи популярності серед мешканців міста та іноземних гостей. Цього року програма фестивалю включає в себе ряд культурно-мистецьких заходів, серед яких презентація творчих колективів, святковий карнавал, урочисте відкриття фестивалю, екскурсійні програми, вечори дружби тощо.

Проживання та харчування учасників колективу забезпечує організаційний комітет фестивалю. Проїзд учасників за власний рахунок або за рахунок відряджуючої сторони. Вступні внески за участь у фестивалі не передбачаються.

Будемо раді бачити Вас в древньому Кам'янці-Подільському на Міжнародному фестивалі національних культур «Острів скарбів».

За довідками звертатись: відділ культури Кам'янець-Подільської міської ради, майдан Відродження 1, м. Кам'янець-Подільський, Хмельницька область, Україна, 32300, тел./факс (03849) 5-12-30, (097) 289-71-36, e-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 8