УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
«Результати впровадження Проекту «Удосконалення системи соціальної допомоги»
Написал Alex Andrushchak   
26.07.10

Для забезпечення максимальної зручності прийому відвідувачів, відповідно до Проекту «Удоконалення системи соціальної допомоги», в 2005 році впроваджено стандартну модель надання соціальної допомоги, яка базується на застосуванні єдиної технології прийому громадян, що звертаються за призначенням усіх видів соціальних допомог, також це дає можливість скоротити час необхідний для оформлення документів та оптимізувати роботу спеціалістів.

В управлінні здійснено об’єднання відділу субсидій з відділом державних соціальних допомог, внаслідок чого створено відділ грошових виплат і компенсацій, який складається з сектору прийому громадян та сектору прийняття рішень.

Спеціалісти сектору прийому визначають право громадян на призначення державних соціальних допомог, надають консультації з різних питань соціального захисту та надають допомогу в заповненні заяв і декларацій.

Сектор прийняття рішень забезпечує обробку прийнятих заяв та документів, формує бази даних отримувачів допомог тощо.

Згідно з вимогами технологічного процесу в управлінні проведено ремонт приміщень та створено Приймальню громадян, де є належні умови, як для відвідувачів так і для спеціалістів. Для громадян розміщені інформаційні та довідкові стенди, сформовано пакет документів по напрямках роботи інших відділів управління, які при необхідності поновлюються.

Забезпечено безумовне виконання спрощеного прийому документів на призначення всіх видів соціальної допомоги за єдиною заявою та на підставі одного пакету документів. Запроваджено попередній запис на прийом, як безпосередньо в управлінні так і за окремим номером телефону. Громадяни мають можливість прийти на прийом в зручний для них день і час, тому що Приймальня працює без обідньої перерви, при масових зверненнях - у вихідні дні та після робочого часу.

Протягом I півріччя 2010 в відділ звернулося 3162 громадянина, які отримали консультацій з різних питань, що потребують соціального вирішення.

За І півріччі 2010 4001 сім’я подали документи для визначення права на призначення 4340 різних видів державних соціальних допомог (в І кварталі 2010 2004 сім’ї – 2188 видів допомог, в ІІ кварталі 2010 1997 сім’Ї – 2125 видів допомог).

В 2010 р. отримують державні соціальні допомоги 6211 сімей, яким виплачено з початку року 21428 тис. грн.

У зв’язку прийняттям Закону України “Про Державний бюджет України на 2010 рік”, який набрав чинності 30 квітня 2010 р, де встановлено нові підвищені розміри соціальних стандартів.

Сьогодні категорія прожиткового мінімуму дуже важлива, оскільки на його основі встановлюються всі державні соціальні гарантії.Відповідно до прожиткового мінімуму в управлінні забезпечено проведення масових перерахунків всіх видів державних соціальних допомог з 01.01.2010 р.

3595 громадянам проведено перерахунки державних допомог в підвищених розмірах з доплатою додаткових коштів згідно перерахунків. В середньому розмір державних допомог, кожному отримувачу, збільшився на 25%.

Державні допомоги будуть підвищуватись щоквартально.

Станом на 01.07.2010 послугами субсидій на житлово-комунальні послуги користується 538 сімей, яким відшкодовано витрат на суму 52,2 тис. грн, станом на 01.07.2009 – 894 сім’ї, що на 356 сімей менше. Це пояснюється збільшенням соціальних виплат, пенсій, мінімальної заробітної плати та закінченням опалювального періоду.

В зв’язку із закінченням опалювального періоду в місті проведено 21557 перерахунків діючих субсидій на неопалювальний період, а також по фактичному використанню теплової енергії, водо-, газо-, електропостачання з 01.10.2010 по 30.04.2010.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 417 від 09.06.2010 «Про затвердження Порядку використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати одноразової винагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня»» проведено виплату винагороди в сумі 120420 грн. Заборгованість відсутня.

Відповідно до Проекту Уряду України «Удосконалення системи соціальної допомоги» визначено 20 одержувачів різних видів допомог щодо погодження брати участь в опитуванні.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 239