УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Відділ торгівлі і захисту прав споживачів управління економіки інформує
Написал Alex Andrushchak   
06.08.10

3 20 по 28 липня ц.р. проведено перевірки на ринках КВЗП «Кам’янець-Подільський», ТзОВ «Династія» та «Вікторія» ТзОВ «Джерело ЛТД».

При проведенні перевірок суб’єктів господарювання на центральному ринку виявлено:

- підприємець М. реалізовувала оселедці в кількості 2,5 кг. на суму 47,50 грн. поза холодильним обладнанням, порушуючи умови реалізації вказаної продукції; підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф у сумі 102 грн.; продукцію поміщено у холодильну вітрину;

- підприємець Г. у кіоску № 126 реалізовувала ковбасні вироби в яких, за результатами лабораторних досліджень у міській санепідстанції, виявлено бактерії групи кишкової палички; продукцію заборонено до реалізації; на підприємця складено протокол про адмінправопорушення та накладено штраф на суму 102 грн.; міською СЕС направлено листа в району СЕС про вжиття невідкладних заходів щодо контролю за місцем виробництва даної продукції; продукцію заборонено до реалізації.

При проведенні перевірки суб’єктів господарювання гуртового ринку ТзОВ «Династія», виявлено:

- підприємець Б. реалізовувала оселедці та рибні пресерви поза холодильним обладнанням, порушуючи умови зберігання продукції. На підприємця складено протокол про адмінправопорушення та накладено штраф у сумі 102 грн.; продукцію поміщено в холодильну вітрину;

- підприємць Г. реалізовував 5.0 кг. риби мороженої «Путасу» без наявності документів, що засвідчують якість та безпеку продукції. На підприємця накладено штраф в сумі 65 грн.;

- підприємець Ф. реалізовував продукти харчування не маючи медичної книжки, за що спеціалістами міської СЕС його оштрафовано на 102 грн.

При проведенні перевірки суб’єктів господарювання ринку «Вікторія» на мікрорайоні Жовтневому виявлено: - підприємець М. реалізовував баштанну продукцію (дині) без наявності документів про походження товару; продукцію заборонено до реалізації, на підприємця накладено штраф в сумі 102 грн.

У відповідності до Закону України «Про ветеринарну медицину», ст. 16 «Ветеринарно-санітарних правил для ринків», Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» головним державним інспектором ветеринарної медицини міста Пуликом В.М. 21 липня ц.р. вручено приписи директору ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський» Савчуку М.О. та директору ринку ТзОВ «Династія» Яблонському В.С. стосовно заборони реалізації:

- свіжої риби з прилавків при температурі повітря навколишнього середовища вище 200С;

- риби мороженої без наявності морозильних камер;

- риби копченої, соленої, маринованої без наявності холодильних прилавків.

Дозволяється торгівля живою рибою із ємкостей, наповнених чистою, прозорою водою без сторонніх запахів та шкідливих домішок, що містить достатню кількість кисню (5 - 8 млг./1 л. води), які, на вказаних ринках, відсутні.

Для доведення даної інформації до більшої частини населення вона передається у випусках місцевого радіо «Подолянин ТВ» та по радіомовленню центрального ринку.

На час проведення перевірок фактів торгівлі живою рибою з прилавків на ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський» та «Династія» не виявлено.

Всього перевірками охоплено 25 суб’єктів господарювання. Виявлено порушення правил торгівлі, санітарного та ветеринарного законодавства у 6 підприємців. Сума штрафних санкцій складає 575 грн.

Виконання приписів, щодо заборони торгівлі живою рибою з прилавків, мороженої риби та оселедців без наявності холодильного обладнання знаходиться на контролі у працівників управління ветеринарної медицини, міської СЕС, управління економіки міської ради, дирекції ринків.

Комісія продовжує роботу по виконанню розпорядження міського голови Кам'янця-Подільського.

 
Обсуждение (1 комментариев)
Відділ торгівлі і захисту прав споживачів управління економіки інформує   06.08.2010 [21:10:34]
** Обговорення статті: Відділ торгівлі і захисту прав споживачів управління економіки інформує **

Не тільки рибомясними продуктами можна отруїтись, я наприклад у четвер купив томати та мене так приклало усю ніч не міг усунути шлунок болів тай обсипало всього !
#20525

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 8