УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Міський голова Кам'янця-Подільського Анатолій Нестерук провів черговий прийом громадян
Автор: Alex Andrushchak   
09.08.10

4 серпня міський голова Анатолій Нестерук проводив черговий прийом громадян з особистих питань. Темою дня стало питання якості надання житлово-комунальних послуг. Мешканці міста нарікали на незадовільний стан внутрішньодворових проїздів, тротуарів, якості водопостачання та утримання багатоповерхівок. Окрім того, декілька звернень стосувалися питання ремонту покрівель.

Зрозуміло, що у важкий період фінансово-економічної кризи, яку уже другий рік поспіль переживає не лише наша країна, а й увесь світ загалом - вирішити ці питання нелегко, але на відміну від інших міст нашої держави, місто Кам’янець-Подільський залишається містом комфортним для проживання. Адже цілодобово маємо холодну та гарячу воду, взимку тепло у оселях, прибрані вулиці та двори, громадський порядок забезпечено, бюджетні працівники вчасно та стабільно отримують заробітну плату. Проте це дрібниці в порівнянні з тими страшними соціальними проблемами, які існують в багатьох сім’ях і про які розповідають лише одиниці. Лише уявіть ситуацію, в похилому віці зрозуміти те, що ти не потрібен не лише цьому світу, але й власній дочці.

На прийом до міського голови звернулася пенсіонерка Стрембіцька Ольга Миколаївна з проханням прийняття її до будинку пристарілих. Жінка надзвичайно хвилювалася і розповіла про неможливість перебування в одній квартирі з власною дочкою. Старенька нарікала на те, що її ображають, створюють жахливі умови для проживання, окрім того, її постійно кусає собака, яка також проживає у квартирі. Якщо розглядати дане питання у правовому полі, то проблема є надзвичайно непростою щодо прийняття даної особи до центру «Надія» через наявність рідних, які мали б доглядати за старенькою. Анатолій Макарович Нестерук з розумінням поставився до проблеми пенсіонерки та надав доручення відповідним службам розпочати процес оформлення документів необхідним для прийняття Ольги Миколаївни до центру «Надія».

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
17 гостей