УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
В Кам’янці-Подільському відбулося обговорення проекту Податкового кодексу України.
Автор: Alex Andrushchak   
18.08.10

Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Гураля 5 серпня 2010 року в місті Кам’янець-Подільський відбулося обговорення проекту Податкового кодексу України.

Участь в обговоренні взяли заступник голови державної податкової адміністрації в Хмельницькій області О.Федорчук, начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації С.Пенюшкевич, начальник Головного управління економіки облдержадміністрації А. Прусецький, заступник начальника Головного управління економіки облдержадміністрації О. Дмитрієнко, Кам’янець-Подільський міський голова А.Нестерук, заступники голів райдержадміністрацій та Кам’янець-Подільського міського голови з економічних питань, представники структурних підрозділів райдержадміністрацій та міськвиконкому, податкових інспекцій, малого та середнього бізнесу, сільськогосподарських виробників Віньковецького, Городоцького, Дунаєвецького, Кам’янець-Подільського, Новоушицького, Чемеровецького районів та міста Кам’янець-Подільський.

Заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль наголосив, що близько 40% економіки України знаходиться в «тіні», а 60% заробітної плати виплачується у «конвертах», причиною цьому є високий рівень податкового навантаження на суб’єктів господарювання. Тому, з метою зниження податкового навантаження та збільшення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів, зауважив він, необхідне прийняття Податкового кодексу України.

Кам’янець-Подільський міський голова А.Нестерук підкреслив важливість прийняття нового податкового кодексу, що надасть змогу відновити промисловий потенціал міста, збільшити надходження до міського бюджету, підвищити життєвий рівень населення та рівень доходів мешканців громади м. Кам’янець-Подільський.

Зважаючи на особливий регулятивний вплив Податкового кодексу України на суспільні відносини та його значення для кожної людини, для підвищення конкурентоспроможності національної економіки, створення сприятливих умов для залучення прямих іноземних інвестицій, активізації інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні, забезпечення її сталого економічного розвитку, формування відповідального ставлення платників податків до виконання своїх податкових зобов'язань, забезпечення суттєвого зменшення масштабів ухилення від сплати податків, демократизації податкової служби, встановлення рівноправних відносин між платниками податків і податковими органами, проект Податкового кодексу винесено на всенародне обговорення.

В ході обговорення проекту Податкового кодексу України учасниками напрацьовано ряд пропозицій, які будуть надіслані облдержадміністрації для узагальнення та направлення Кабінету Міністрів України.

 
Обговорення (1 коментарів)
В Кам’янці-Подільському відбулося обговорення проекту Податкового кодексу України.   18.08.2010 [12:01:07]
** Обговорення статті: В Кам’янці-Подільському відбулося обговорення проекту Податкового кодексу України. **

Улыбает. Как в старые добрые времена.
Трудовые коллективы города осудили агрессию Американской военщины против суверенно социалистического Вьетнама.
Ура товарищи!!!!!
#20762

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
14 гостей