УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Засідання комітету стратегічного розвитку Буковинсько-Подільського регіону
Written by Alex Andrushchak   
ponedilok, 23 serpen` 2010

Кам’янець-Подільський, Хмельницька область ― 17 серпня 2010 р. о 13:00 у залі для засідань Кам’янець-Подільської міської ради, майдан Відродження, 1, перший поверх, відбулось перше засідання Комітету стратегічного розвитку Буковинсько-Подільського регіону, участь у відкритті якого взяв посол США в Україні Джон Ф. Теффт.

Серед гостей, що взяли участь у засіданні, були також Євгенія Малікова, спеціаліст з управління проектами офісу економічного зростання Місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Молдові та Білорусі, та Говард Окман, керівник проекту USAID "Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність" (ЛІНК).

Під час засідання розглянуто питання виконання Стратегічного плану економічного розвитку Кам’янця-Подільського та Стратегії підвищення конкурентоспроможності Чернівців, сучасний стан туристичної сфери Буковинсько-Подільського регіону. Учасників також ознайомили з процесом стратегічного планування, який відбуватиметься за методологічної підтримки з боку проекту ЛІНК.

Комітет стратегічного розвитку створено для розробки Стратегічного плану підвищення конкурентоспроможності туристичної сфери Буковинсько-Подільського регіону, який охоплює загальну територію Кам’янець-Подільської міської ради, сільських і селищних рад Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, Чернівецької міської ради, сільських, селищних, міських рад Новоселицького і Хотинського районів Чернівецької області. До складу комітету входять міські голови, голови та керівники економічних підрозділів відповідних рад, представники бізнесу.

Проект USAID ЛІНК має на меті надати прогресивним територіальним громадам допомогу, спрямовану на значне зростання інвестицій та нових робочих місць. Діяльність проекту відбувається у тісній співпраці з органами влади, місцевими підприємствами та потенційними інвесторами. Масштаб змін в економічному розвитку цих громад у результаті роботи проекту очікується таким, що матиме позитивний вплив на конкурентоспроможність України в цілому. Проект також працює на національному рівні над законодавчими та іншими нормативно-правовими актами, які стосуються питань конкурентоспроможності, торгівлі та інвестицій.

Вже майже п’ятдесят років, через Агентство США з міжнародного розвитку, американський народ надає економічну та гуманітарну допомогу різним країнам світу. В Україні підтримка з боку USAID зосереджена на трьох напрямах: охорона здоров’я та соціальні перетворення, економічне зростання, а також демократія та управління. Починаючи з 1992 року, USAID надав технічної та гуманітарної допомоги Україні на суму 1,6 млрд. доларів. За додатковою інформацією про програми USAID в Україні можна звертатися до відділу зв’язків з громадськістю USAID за телефоном: +38 (044) 492-7101 або завітати до веб-сайту: http://ukraine.usaid.gov

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
15 guests online