УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
До Дня фізичної культури та спорту
Written by Alex Andrushchak   
ponedilok, 13 veresen` 2010

З нагоди професійного свята урочистості розпочались об 11.00 годині засіданням із спортсменами-інвалідами. У засіданні взяли участь керуючий справами міськвиконкому Микола Нечай, завідувач відділу фізичної культури та спорту Степан Павловський, начальник обласного центру інваспорт Герун Паперович, спеціаліст обласного центру інвалідів, заслужений тренер України Василь Коробчук.

Чевствували кам’янецьких чемпіонів, які примножують спортивні здобутки не лише у нашому місті, а й далеко за його межами. Кращих нагородили обласними грамотами та подяками.

Продовжились урочистості о 14.00 в сесійній залі за участю міського голови Анатолія Нестерука, заступника міського голови Олега Демчука, запрошених гостей.

Міський голова, який завжди підтримує молодіжну політику, зокрема здоровий спосіб життя підростаючого покоління у своєму виступі зазначив: «Ми можемо пишатися тим, що Кам’янець-Подільський завжди був, є і , переконаний, залишиться спортивним містом. До послуг кам’янчан 125 спортивних майданчиків, 48 приміщень з тренажерним обладнанням, 3 стадіони та 2 тенісних корти, 15 тирів. Під керівництвом досвідчених тренерів у спортивних школах міста займаються різними видами спорту понад 1700 юних кам’янчан. Юні спортсмени виконують нормативи кандидатів в майстри спорту та майстрів спорту України, входять до складу збірних команд не тільки міста, а й області».

Грамотами виконавчого комітету та цінними подарунками нагородили ветеранів фізкультурного руху, вчителів фізичної культури, тренерів-викладачів з різних видів спорту та працівників фізичної культури та спорту.

Відзнакою міського голови «За заслуги перед міською громадою» нагородили:

Абрамовича Ігоря – завідувача кафедри фізичної підготовки ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, майстра спорту України з гирьового спорту, чемпіона Європи з гирьового спорту серед ветеранів;

- Тимошенка Бориса – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри легкої атлетики з методикою викладання факультету фізичної культури національного університету ім.. І. Огієнка.

Завершились урочистості святковим концертом.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
7 guests online