УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Звернення міського голови Анатолія Нестерука до кам’янчан
Written by Alex Andrushchak   
sereda, 15 veresen` 2010
Дорогі кам’янчани!

Упродовж останніх двох років я працюю на посаді міського голови, на яку я був обраний шляхом самовисування. На позачергових виборах за мене віддали свої голоси 86 відсотків виборців, що свідчить про те, що для більшості громадян моя політична приналежність не має суттєвого значення. Я переконаний, що міський голова, незважаючи на свої політичні переконання, повинен бути позапартійним та відстоювати інтереси кожного мешканця та всієї громади в цілому. Як міський голова я роблю все для того, щоб у роботі влади пріоритетом була не політика, а вирішення нагальних проблем Кам’янця.

Зважаючи на це, я прийняв рішення йти на вибори як позапартійний, тому офіційно заявляю про свій вихід з лав ВО «Батьківщина».

Ні сьогодні, перед виборами, ні після обрання мене на другий термін роботи на посаді міського голови, я не збираюся вступати до жодної іншої політичної сили.

Чинне законодавство України вимагає, щоб кандидата на посаду міського голови висувала лише політична партія.

Я розраховую на підтримку всіх тих політичних сил, яким небайдужий подальший розвиток міста, покращення добробуту його мешканців. У свою чергу я співпрацюватиму з господарниками, підприємцями, інтелігенцією та всіма тими, хто своєю щоденною працею довів, що є справжнім патріотом Кам’янця.

Я впевнений, що така моя позиція дозволить посилити відповідальність влади перед виборцями, обрати до її лав справді гідних людей.


З повагою, Анатолій Нестерук

 
Discuss (2 posts)
Звернення міського голови Анатолія Нестерука до кам’янчан   16.09.2010 [09:17:31]
** Обговорення статті: Звернення міського голови Анатолія Нестерука до кам’янчан **

Шановний Анатолій Макарович що ви за час свого перебування на посаді міського голови зробили для того щоб мешканці Кам'янця-Подільського безперешкодно могли реалізувати своє право на приватизацію земельних ділянок які перебувають у їх користуванні? Чому посадові особи виконкому плодять БЮРОКРАТІЮ та невірно трактують норми закону а на конституцію їм взагалі начхати?! Ви несете відповідальність за тих осіб що там працюють.
#21381
Звернення міського голови Анатолія Нестерука до кам’янчан   22.09.2010 [14:12:23]
Партія, що рукавички. Яка погода на дворі - такі і підберемо. Тому, що і партії без програм розвитку суспільства, а лише для фіксації в належності до тієї, або іншої течії, яка втримає особь при владі. Чи будуть іще партії, за втілення ідеї яких, партійці добровільно віддавали б життя? Мабуть НІ?
#21524

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
15 guests online