УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Влада оголосила відкриту війну Хмельницькій "Свободі"
chetver, 16 veresen` 2010

На Хмельниччині режим Януковича та його прислужники розпочали відкриту війну проти обласної організації ВО "Свобода".

Тотальний тиск на керівників Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" "випадково" збігся з наближенням виборів до місцевих рад. Влада різних мастей і кольорів намагається нещадно розправитися з опонентами. Відчуваючи своє абсолютне безсилля у відкритій конкуренції, повністю втративши довіру серед людей та розуміючи невідворотність поразки, опоненти ВО "Свобода" вдаються до застосування своїх улюблених методів – тиску на керівників та активістів, фальсифікацій, поширення відвертої брехні.

Місцеві прислужники режиму Януковича та представники тих сил, які називають себе опозиційними, мирно співіснують, демонструючи повну лояльність один до одного. В таких умовах активна та дієва позиція ВО "Свобода" не влаштовує ні тих, ні інших. Домовитися за кулісами, обманути своїх виборців та їсти з владного корита разом - улюблена тактика фарбованих лисів та вірних прислужників кримінально-олігархічних кланів.

Після низки телеефірів за участі голови Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігора Сабія та його заступника Олександра Симчишина свободівців просто перестали допускати в ЗМІ.

З руки влади багатотисячна акція протесту проти грабіжницької політики режиму Януковича-Азарова-Тігіпка у Хмельницькому 3 вересня 2010 року відбулася без участі місцевих телеканалів. Після заходу журналісти скаржилися на тиск з боку влади і чіткі рекомендації не висвітлювати діяльність ВО "Свобода" та її очільників. Обласні телеканали без жодних пояснень відмовили у наданні телеефіру голові ВО "Свобода" Олегу Тягнибоку.

Підтримка "свободівців" лякає також і представників так званих "націонал-демократичних" опозиційних сил, які мають більшість у місцевих радах. Хмельницький міський голова, який очевидно боїться чесних змагань за посаду мера з кандидатом від ВО "Свобода" разом з представниками режиму Януковича виступає проти діяльності "Свободи". В ході сесії Хмельницької міської ради мер не поставив на голосування звернення учасників акції протесту проти грабіжницької політики режиму Януковича-Азарова-Тігіпка, незважаючи на те, що на майдан Незалежності вийшли тисячі хмельничан.

Піком у застосуванні брудних методів стало намагання влади сфабрикувати справу проти голови Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігора Сабія. Член Політради ВО "Свобода", один із засновників об’єднання на Хмельниччині та авторитетний політик в регіоні є реальною загрозою владі. І тиск на нього загострився напередодні місцевих виборів.

Хмельницька обласна організація ВО "Свобода" розцінює факт тиску на Ігора Сабія як намагання влади знищити реального конкурента на місцевих виборах, аби повністю узурпувати владу в Україні.

Діяльність ВО "Свобода" спрямована на захист прав українців в усіх сферах життя. Люди розуміють, що ВО "Свобода" єдина опозиційна сила в регіоні і готові підтримати партійні організації на виборах до місцевих рад.

Усі брудні технології, будь-який тиск на керівників організацій ВО "Свобода" приречені на невдачу, вони будуть отримувати адекватну реакцію з боку українців.

Панічний страх влади, а також тих, хто вже домовився за своє тепле місце після місцевих виборів перед ВО "Свобода" тільки додає бажання активно протистояти прокремлівській окупаційній адміністрації, її прислужникам та впевненості у перемозі Української Національної революції. Українці будуть панувати на своїй землі.

 
Discuss (4 posts)
Влада оголосила відкриту війну Хмельницькій "Свободі"   17.09.2010 [07:14:22]
** Обговорення статті: Влада оголосила відкриту війну Хмельницькій "Свободі" **

О, пішли передвиборчі казки про сірого вовчика, такий собі бяка-закаляка не дає нам, чесним козенятам, життя!!! А в нас народ співчутливий - вже таким макаром Ющенка пожалів
#21390
RE: Влада оголосила відкриту війну Хмельницькій "Свободі"   17.09.2010 [07:44:27]
Цитата:
Після низки телеефірів за участі голови Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігора Сабія та його заступника Олександра Симчишина свободівців просто перестали допускати в ЗМІ.

Вы бы уже написали в каких СМИ когда и почему не пустили. И самое главное, почему обязаны были пустить. И все сразу поймут, что эти самые СМИ купленные, перестанут их читать(смотреть) у них упадет аудитория, перестанет продаваться реклама и они загнуться.
Факты дайте.

Цитата:
З руки влади багатотисячна акція протесту проти грабіжницької політики режиму Януковича-Азарова-Тігіпка у Хмельницькому 3 вересня 2010 року відбулася без участі місцевих телеканалів.

А что в мобилках фотоаппараты кончились. Слабо пару фоток сделать самим и тут не "постное" сообщение какие мы хорошие, а реальные фотографии разместить, и многотысячный митинг показать и как местная власть на него не пришла.
Факты дайте.

Цитата:
Піком у застосуванні брудних методів стало намагання влади сфабрикувати справу проти голови Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігора Сабія.

Чем подтверждается факт фабрикации? Факты дайте.

Пока что в статье Вы пытаетесь облить грязью существующую власть не приведя ни одного факта в подтверждение своих слов.

ЗЫ. Не являюсь сторонником настоящей власти, но и ВО "Свобода" советую не опускаться до грязного пиара.
#21391
RE: Влада оголосила відкриту війну Хмельницькій "Свободі"   17.09.2010 [09:23:05]
Мда... ВО "Свобода" себе дискредитувало!! Повністю і безповоротно!
Одне слово - ЗРАДНИКИ!
#21394
RE: Влада оголосила відкриту війну Хмельницькій "Свободі"   17.09.2010 [09:36:21]
А чем собственно оно себя дискредитировало?
#21395

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
13 guests online