УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Голову Хмельницької Свободи викликали в прокуратуру
21.09.10

21 вересня 2010 року голову Хмельницької обласної організації Всеукраїнського обє’днання "Свобода" Ігора Сабія викликали на допит в прокуратуру.

 

Хмельницька обласна організація ВО "Свобода" обурена фактом тиску на голову організації Ігора Сабія і розцінює дії влади, як намагання влади знищити реального конкурента на місцевих виборах, аби повністю узурпувати владу в Україні.

 

"Такі дії влади роблять нас сильнішими, ми відчуваємо за собою підтримку українців, а тому будь-який тиск на нас приречений на невдачу. Переконаний, що люди будуть пильними і зроблять відповідні висновки. Насхочуть загнати в умови поліцейської держави, де не буде неугодних, де буде кишенькова контрольована опозиція. Таку "нову країну" вони будують.Маємо об’єднати зусилля і працювати на перемогу Української Національної революції", - прокоментував Ігор Сабій.

 

Хмельницькісвободівці переконані, що в такий спосіб влада намагається усунути Хмельницьку обласну організацію від участі у виборах до місцевих рад. Адже активна та дієва позиція ВО "Свобода" на Хмельниччині не входить у плани представників режиму Януковича та тих, хто домовився із владою просвоє подальше політичне майбутнє.

 

"ВО "Свобода" є єдиною реальною опозиційною силою не лише в Хмельницькій області, але й на теренах усієї країни. Спроби нейтралізувати керівників Хмельницької обласної організації напередодні виборів до місцевих рад ніщо інше як нахабний тиск на опозицію та людей, які її підтримують та готові віддатисвої голоси за ВО "Свобода" в ході місцевих виборів", - додав Ігор Сабій.

 

Очільник Хмельницької "Свободи" наголосив, що в умовах, коли представники так званих національно-демократичних сил або "тушкуються" з режимом Януковича-Азарова-Тігіпка, або вже домовилися пронейтралітет, поділивши місця в місцевих радах, мирно співіснують з ними. "Активна діяльність та ще більша підтримка "Свободи" серед людей лякає і тих і інших. Розуміючи, що після виборів "Свободу" не спинити влада та її прислужники намагаються нейтралізувати керівників організації на старті виборчої компанії", - зауважив свободівець.

 

Нагадаємо,тиск на свободівців мав місце і раніше, але посилення відбулося саме напередодні виборчої компанії. (http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/016684/ ; http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/016654/).

 
Обговорення (2 коментарів)
Голову Хмельницької Свободи викликали в прокуратуру   21.09.2010 [15:06:31]
Обговорення статті: Голову Хмельницької Свободи викликали в прокуратуру

В чому його звинувачують?
#21466
Голову Хмельницької Свободи викликали в прокуратуру   22.09.2010 [09:19:34]
Свободу не спинити!
#21493

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
9 гостей