УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Почала функціонувати майстерня з ремонту інвалідних візків
Автор: Alex Andrushchak   
23.09.10

Розширювати та врізноманітнювати спектр послуг для людей з особливими потребами — одне з основних завдань, з яким успішно справляється колектив центру медико-соціальної реабілітації інвалідів, ветеранів війни та пенсіонерів «Довголіття». Так, нещодавно на базі цього закладу почала функціонувати майстерня з ремонту інвалідних візків та іншого ортопедичного інвентаря та обладнання. Тривалий час в Кам'янці-Подільському подібний вид послуг не надавався, хоча в ньому давно назріла потреба. Користувачі інвалідних візків із власного досвіду знають, як стає прикро та гірко, коли ламається візок. Вони стають зовсім не транспортабельні. Зникає можливість пересування не лише по місту, а й у власному помешканні. Час, впродовж якого користувач очікує появи нового візочка чи завершення ремонту старого, затягувався надовго.

Отож, у «Довголітті» намагатимуться якнайшвидше розв'язати цей вузол проблем. У пристосованому приміщенні за наявності необхідного інвентаря та потрібних запчастин кваліфікований майстер надає ремонтні послуги. Є можливість надання візочків в тимчасове користування тим людям, котрі проходять період реабілітації після важкої хвороби чи травми. Ними можуть також скористатись власники візочків, що ремонтуються. Особи, які не мають змоги надати свій ортопедичний пристрій в майстерню, зможуть скористатися послугами кур'єра, який по можливості вирішуватиме проблему безпосередньо на місці події або допоможе відтранспортувати пристрій для ремонту в майстерню.

Початкове фінансування цієї програми здійснюється завдяки конкурсу проектів для громадських організацій, що проводився на місцевому рівні. Проект «Колесо життя» отримав фінансову підтримку з місцевого бюджету, його втілення відбувається у тісній співпраці громадської організації інвалідів «Гармонія», ЦМСР «Довголіття» та Товариства «Кам'янець-Подільський - Вісбаден».

Рух — це життя. Хочеться, щоб якнайбільше людей скористалося цим правом. А ще хочеться висловити щиру вдячність тим, хто проймається проблемами знедолених та підставляє їм своє плече, руку допомоги за глибоке розуміння.

Кого зацікавила ця інформація, детальніше можна довідатись за телефоном 3-98-00

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
14 гостей