УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука
Written by Alex Andrushchak   
chetver, 23 veresen` 2010

Цього тижня у центральних ЗМІ з’явилося повідомлення про те, що міський голова Анатолій Нестерук затриманий працівниками СБУ. Така інформація, а також чутки навколо неї надзвичайно хвилюють громадськість міста. Та й це не дивно, адже на попередніх виборах за нього віддали свої голоси понад 86% виборців.

У Кам’янці-Подільському впевнені, Анатолій Нестерук – це той мер, на якого місто давно чекало. За два роки його перебування на цій посаді мешканці Кам’янця-Подільського відчули, що у місті з’явився справжній господар. За цей час повернуто у комунальну власність КП «Теплокомуненерго», стабільно виплачується заробітна плата вчителям, лікарям та іншим працівникам бюджетної сфери, місто постійно прибирається, значно покращено освітлення більшості мікрорайонів міста, навіть найвіддаленіших, проводиться капітальний та поточний ремонт доріг. Наприклад, лише цього року у травні були полатані практично всі дороги, які важко перенесли сувору зиму, зроблено капітальний ремонт вул. Васильєва та Тімірязєва, які не ремонтувалися десятиліттями, практично відновлюється вулиця Вутіша.

За сприяння міського голови Анатолія Нестерука напередодні Нового року 46 сімей, які роками очікували своєї черги, отримали сучасні квартири. Відселено всіх мешканців аварійного будинку по Нігинському шосе, 1а. Невдовзі нові помешкання отримають шість інвалідів Великої Вітчизняної війни.

Завдяки Анатолію Макаровичу відновив свою роботу міський фонтан, розпочалася реконструкція центрального міського парку, який 20 років стояв занедбаним, відремонтовано центральний стадіон ім. Тонкочеєва. І це все в умовах економічної кризи.

Значний вклад зроблено у розвиток медицини. Навіть самі лікарі говорять, що коли приходить у медичні заклади Анатолій Макарович, то хочеться працювати, бо він завжди знаходить вирішення для більшості проблем. Завдяки йому зроблено реконструкцію реанімаційного відділення, розпочав роботу магнітно-резонансний томограф, новий мамограф тощо.

Усі добрі справи Анатолія Макаровича можна перераховувати годинами. Міська громада підтримує свого мера. Ми впевнені, що ніякі політичні інтриги Вас не зламають.

Анатолію Макаровичу, ми з вами!

 
Discuss (9 posts)
Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука   23.09.2010 [13:34:50]
Обговорення статті: Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука

Ліна написав(ла):
Цитата:
ініціативна група ходить містом і збирає підписи у підтримку Анатолія Макаровича.
Я вам пропоную текст листа, кожен може його роздрукувати і серед своїх колег, друзів та знайомих підписати


Лист для друку - http://info.kp.km.ua/component/option,com_fireboard/Itemid,69/func,view/id,21499/catid,12/limit,20/limitstart,60/lang,uk/#21589
#21590
Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука   23.09.2010 [14:25:06]
Не забудьте надрукувати листа на підтримку Васі Бурого!
#21595
RE: Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука   23.09.2010 [16:41:16]
судячи по аватару, пане Козак, а на чому конкретніще базується ваша зневага до Нестерука, бо викрики "Дєржитє вора!" знамо кому належать.
#21606
RE: Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука   23.09.2010 [17:19:40]
Друзі, хто готовий вийти на підтримку Нестерука ЗАВТРА НА 14.00 ЗБИРАЄМОСЬ БІЛЯ СБУ(ВУЛ.ОГІЄНКА 35) ! Бажано приходити з плакатами і обовязково з свідомим розумінням того, що ми - ГРОМАДА!
#21611
RE: Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука   23.09.2010 [17:21:02]
Повідомте, будь ласка, знайомих!
#21612
Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука   23.09.2010 [17:36:43]
хватит бить на жалость! Ничего хорошего он для вас и для каждого он не сделал. Обещал много, а сделал тоже много но только для себя. Подмял под себя все. Для того, чтоб не "взяли" надо бЫло перед "ПАСХОЙ", то бишь выборами "попоститься" не зажираться.
#21616
Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука   23.09.2010 [21:24:24]
Дякую авторам за текст листа!
Ось такого змісту прес -анонс із доданим листом надіслала на канали:

ПРЕС-АНОНС

Обурена громада Кам’янця –Подільського вийде на вулиці у підтримку свого мера!


Події, пов’язані з арештом міського голови Кам’янця Подільського Нестерука Анатолія Макаровича, сколихнули жителів міста, які розуміють під цим політичне замовлення і підставу. Більшість громадян вважають Анатолія Макаровича гідним мером і готові його підтримати.
Акція протесту проти арешту міського голови відбудеться 24 вересня 2010 р. о 14.00 біля відділення СБУ (вул. Огієнка 35)
Закликаємо усіх небайдужих приєднатись!
#21623
Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука   24.09.2010 [07:16:35]
Кожного дня підставляють звичайних українців - і що з того? Хто їх захищає?

А хто такий мер - це слуга, якого ми обрали нам служити. І нехай він тепер, як звичайний громадянин пройде ту бюрократичну судову систему яку сам і покривав...

Так мера підставили! Але навіть тупий бюрократ знає перший закон хабарництва - "Не бери хабарі на роботі чи в приміщенні".
#21636
Лист на підтримку міського голови Анатолія Нестерука   24.09.2010 [07:28:46]
Кожного дня підставляють звичайних українців - і що з того? Хто їх захищає?

А хто такий мер - це слуга, якого ми обрали нам служити. І нехай він тепер, як звичайний громадянин пройде ту бюрократичну судову систему яку сам і покривав...

Так мера підставили! Але навіть тупий бюрократ знає перший закон хабарництва - "Не бери хабарі на роботі чи в приміщенні".
#21637

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
12 guests online