УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
62 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради V скликання
Автор: Alex Andrushchak   
27.09.10

За ініціативи групи депутатів міської ради 26 вересня 2010 року відбулась 62 (позачергова) сесія міської ради.

Основне питання, що розглядалось: ситуація, яка склалася навколо арешту міського голови Анатолія Нестерука та керуючого справами виконкому Миколи Нечая. На сесію прибув сорок один депутат міської ради. Відкриваючи сесію секретар міської ради Валентина Волошина наголосила, що сесію скликано за ініціативою більш як сімнадцяти депутатів та подякувала, що депутати відгукнулися обговорити дане питання, незважаючи на вихідний день. У роботі сесії взяв участь голова Хмельницької обласної ради Іван Гладуняк.

Поінформувати присутніх запросили прокурора міста Сергія Ромася. Сергій Іванович повідомив депутатів про те, що станом на 26 вересня відомо, що прокуратура області порушила кримінальну справу проти вищевказаних осіб, проводяться слідчі дії і втручання у діяльність правоохоронних органів заборонена законодавством, як і їх оцінка, поширення чуток та неправдивої інформації.

Депутати міської ради обговорювали дане питання, висловлюючись позитивно про міського голову з яким працювали половину каденції, та сподіваючись, що невдовзі ситуація проясниться.

Присутність на сесії голови Хмельницької обласної ради Івана Гладуняка була викликана необхідністю підставити плече кам’янчанам, підтримати морально Анатолія Нестерука, людину яка працювала його заступником у Хмельницькому та у порядності якої, на думку Івана Васильовича, немає сумнівів.

Депутати погодились із необхідністю привернути увагу до даної справи Президента України Віктора Януковича, правоохоронних органів, громадськості. Для напрацювання текстів звернень було створено редакційну групу у складі депутатів: Д.Васильянова, В.Сенюка, П.Білоуса, І.Нестерука, Ю.Пливанюка, Я.Крочака.

Обговорили депутати і стан справ у міському бюджеті, заслухавши інформацію першого заступника міського голови Валерія Андруховича. Валерій Миколайович повідомив, що усі служби виконавчого комітету працюють у звичному режимі, бюджет виконується, станом на 24 вересня бюджет за попередній період виконано на сто відсотків. Дещо менш оптимістична ситуація з бюджетом розвитку, фондом соціально-економічного розвитку, але і тут залучення додаткових проходить. Загалом, бюджет цього року «обов’язково виконаємо, якщо говорити про перевиконання, то найбільш імовірною цифрою є 103 відсотки, перспективною – 105 відсотків» – запевнив присутніх перший заступник міського голови Валерій Андрухович.

Хоча на попередній сесії міської ради депутати уже знайомились із станом справ у житлово-комунальному господарстві, проте і цього дня захотіли переконатися у тому, що місто готове до зими. Заступник міського голови Віктор Дибаш, який є куратором цієї галузі, переконав присутніх, що підготовка до зими цьогоріч не поступається рівню минулого року, на сьогодні проводяться усі планові роботи.

Джерело: http://kam-pod.gov.ua/?p=5663

 
Обговорення (1 коментарів)
62 (позачергова) сесія Кам'янець-Подільської міської ради V скликання   27.09.2010 [14:15:13]
#21833

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
13 гостей