УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Free Humans Fest вперше у Кам’янці-Подільському!
Автор: Галина Антипова   
01.10.10

І знову Кам’янець збирається вразити своїх мешканців та гостей неймовірною подією! З 1 по 3 жовтня на арені старовинного міста відбудеться грандіозний фестиваль, який інтригує вже своєю назвою – Free Humans Fest, або Фестиваль Вільних Людей.

Організатором цього незвичайного заходу виступає гурт київських альтруїстів, об’єднаних спільною ідеєю зібрати в одному місті всіх, хто прагне вільності, хто не пасує перед життєвими перешкодами, хто вважає себе вільним і душею, і тілом. Free Humans Fest створений під егідою чотирьох організацій, основним напрямком яких є розвиток можливостей людини – Федерація Екстремальних Тренінгів, Українська Федерація Танців, Українська Федерація Масажу та Українська Федерація Йоги.

1 жовтня у 14.00 у Залі Магдебурзького Права відбулася прес-конференція за участю керівників оргкомітету Фестивалю (Владислав Очеретько та Уляна Кулікова), арт-директора (Катерина Ластенко), заступника міського голови Кам’янця-Подільського Олега Демчука та журналістів, серед яких були представники не лише українських видань, але й майстри пера з Казахстану та інших країн.

На прес-конференції головний ідейний натхненник Free Humans Fest Владислав Очеретько відмітив, що місія всього заходу полягає у бажанні дати можливість людям відчути захоплення від сучасних напрямків, методик та екстремальних видів проведення вільного часу. У розумінні керівників заходу «вільність» – це можливість людини у сучасному суспільстві реалізувати свої бажання за допомогою тих інструментів, які готове надати суспільство. Уляна Кулікова підкреслила, що Фестиваль Вільних Людей має глобальну мету – популяризувати серед молодіжних мас різні направлення, здатні зацікавити і відірвати молоде покоління від екранів комп’ютерів та телевізорів, пляшок пива та інших негативних явищ сучасного суспільства. Арт-директор Катерина Ластенко зауважила, що унікальність Free Humans Fest полягає у тому, що у кожного відвідувача буде можливість не лише подивитися, але й прийняти участь у різних заходах. З цією метою в суботу та неділю на території Старого міста на різних його майданчиках будуть влаштовані майстер-класи з різноманітних напрямків. Таким чином кожен із гостей фестивалю зможе не лише відчути захоплення, але й знайти для себе справжнє хоббі на довгі роки.

керівник проекту Free Humans Fest Кулікова Ульяна

Організатори фестивалю виразили сподівання, що цей пілотний проект перетвориться на добру традицію у Кам’янці, так як вже помітили, що кам’янчани відрізняються вільним духом та бажанням відчувати позитив.

Напрямки, які заплановано продемонструвати на Free Humans Fest:

  • стилі танців (більше 30),
  • тренінги, які вважаються одним з основних напрямків фестивалю,
  • езотерика,
  • арт,
  • масаж,
  • йога,
  • бойові мистецтва.

Як бачимо, програма свята доволі широка, де кожен зможе знайти інтереси за смаком. Учасниками Фестивалю Вільних Людей стане близько 3000 чоловік, всі вони переповнені ентузіазмом та готові поділитися своїми знаннями та навичками, зарядити позитивною енергією всіх бажаючих. І все це з однією метою – нагадати людині, що вона вільна у цьому великому світі.

Офіційне відкриття Free Humans Fest та святковий концерт за участю сучасних ді-джеєв та груп відбудеться сьогодні, 1 жовтня, о 19.00 в Старій Фортеці. Тут же, в Старому місті, можна буде і придбати квитки, ціна яких щоправда кусається для рядових камянчан (за один фестивальний день ~100 грн. за три дні ~170 грн.). Але вільних людей навряд чи зупинить навіть висока ціна квитка, адже поспілкуватися з цікавими особистостями, відчути справжній адреналін на екстремальних майстер-класах, відкрити для себе нові можливості – це коштує дорогого. Тому не варто зволікати - Free Humans Fest обіцяє подарувати неймовірне свято! А ми бажаємо організаторам, учасникам та гостям фестивалю гарної погоди та яскравих вражень!

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
15 гостей