УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
«Про погодження граничного рівня тарифу на перевезення пасажирів у міських мікроавтобусах»
Автор: Alex Andrushchak   
02.10.10

У відповідності до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» 5 жовтня 2010 року о 10 годині в приміщенні актового залу коледжу архітектури, будівництва та дизайну (за адресою вул.Соборна,1) відбудуться громадські слухання з обговорення проекту рішення виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради «Про погодження граничного рівня тарифу на перевезення пасажирів у міських мікроавтобусах в режимі маршрутного таксі та автобусах, які працюють у звичайному режимі руху, у міському сполученні».

    Запрошуються:
  • Юридичні та фізичні особи, які здійснюють пасажирські перевезення в місті;
  • Депутати міської ради;
  • Керівники громадських організацій;
  • Мешканці міста.

За додатковою інформацією звертатися в управління економіки міської ради (к. 307 міськвиконкому, тел./факс 5-04-12) та транспортну службу (к.415 , тел. 5-17-50)

Офіційний сайт Кам'янець-Подільської міської ради

 
Обговорення (2 коментарів)
«Про погодження граничного рівня тарифу на перевезення пасажирів у міських мікроавтобусах»   05.10.2010 [14:58:47]
Обговорення статті: «Про погодження граничного рівня тарифу на перевезення пасажирів у міських мікроавтобусах»

Цитата:
У вівторок, 5 жовтня, у актовій залі коледжу будівництва, архітектури і дизайну відбулося громадське обговорення питання оплати проїзду у міських маршрутних таксі. В обговоренні взяли участь перший заступник міського голови Андрухович В.М., начальник управління економіки Гурська М.Д., начальник управління праці та соціального захисту населення Підскоцька Н.К., начальник транспортної служби Дергунов С.Н., депутати міської ради, представники громадських організацій та водії маршрутних таксі.

Перший заступник міського голови Андрухович В.М. у вступному слові зазначив, що питання тарифів на пасажирські перевезення ретельно вивчалося спеціально створеною комісією: проведено моніторинг трьох маршрутів, узагальнено результати і зроблено розрахунок оптимальної вартості проїзду на рівні 1,75 грн. При зменшенні кількості транспортних засобів до оптимальних 203 і незначному збільшенні інтервалу руху транспорту можна утримати рентабельність на рівні 10%.

Голова спілки підприємців приватного вантажопасажирського транспорту М.Чайковський зазначив, що необхідно підняти ціни на перевезення щонайменше до 2,00 гривень, а на маршруті № 8 до 2,50, так як піднялися ціни на пальне, запчастини, послуги стоянок. Ситуація ускладнюється ще й тим, що останні сім місяців перевізники не одержували відшкодування від держави за пільгові перевезення.

Висловили свою думку й ті, хто користується послугами маршрутних таксі. Послуги, на думку пасажирів, надаються часто неякісні. Транспортні засоби, якими перевозять пасажирів на міських маршрутах, незручні, особливо для людей літніх та з особливими потребами. У вечірні години спостерігається великий інтервал у русі транспорту, що спричиняє незручності для мешканців міста, які живуть у віддалених від центру районах. Тому, перш ніж піднімати ціни, слід покращити якість послуг – вважають користувачі послуг.

Депутат міської ради І.Павлевич також виступив проти підняття цін. Громадським транспортом, на його думку, користуються люди небагаті, для яких будь-яке підняття цін відчутне. У Хмельницькому, наприклад, ціна проїзду у маршрутних таксі коливається у межах 1,25-1,75 грн. Оптимізувати роботу міських «маршруток» можна шляхом скорочення кількості машин з 240 до 180, що цілком відповідає потребам міста.

Громадські слухання стали ще одним кроком у розв’язання наболілої для міста проблеми.

7 жовтня на засіданні виконавчого комітету розглядатиметься питання про погодження граничного рівня тарифу на перевезення пасажирів в міських мікроавтобусах. Економічно обґрунтовані тарифи та пропозиції від перевізників міста будуть направлені на погодження до Міністерства економіки та Міністерства транспорту та зв’язку України. Лише у разі одержання офіційного погодження Міністерства економіки та Міністерства транспорту та зв’язку України тарифи буде підвищено.


http://kam-pod.gov.ua/?p=5822
#22428
RE: «Про погодження граничного рівня тарифу на перевезення пасажирів у міських мікроавтобусах»   05.10.2010 [15:10:08]
Меня терзают смутные сомнения - таки підвищиться плата у маршрутках, ой-таки, підвищиться!
#22430

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
13 гостей