УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Free Humans Fest стартував!
Written by Галина Антипова   
p'yatnytsya, 01 zhovten` 2010
Дівчина переправдляється через річку за допомогою мотузок

знову стіни стіни Старої Фортеці стали свідками незвичайної події – ввечері 1 жовтня тут відбулося офіційне відкриття нового проекту Free Humans Fest! Черговий раз Кам’янець-Подільський намагався довести, що недаремно отримав статус Міста фестивалів. Free Humans Fest, що відбувається в перші дні жовтня, має на меті об’єднати вільних духом людей, здатних захоплюватися сучасними напрямками активного проведення вільного часу. Щоправда, весь захід мав вигляд тусовки, на якій зібралися пофестивалити та розважитися «вільні» люди з різних регіонів країни, але зацыкавилися рухом у Старому місті і туристи.

Розпочався фестиваль концертом за участю різних танцювальних та музичних колективів та шкіл, які продемонстрували свої вміння у різноманітних стилях. Відвідувачі концерту мали змогу познайомитися як з сучасними, так і з етнічними напрямками хореографії. Потужна енергетика танцорів вже з перших хвилин концерту передалася глядачам, які активно підтанцьовували під сценою, адже для цього і зібралися.

У другій частині, присвяченій різним напрямкам музики, в тому числі і популярній клубній та електронній, своєю майстерністю хизувалися відомі вітчизняні музиканти та ді-джеї. Закінчилося свято потужним джем-сейшином, який, на радість гостям, затягнувся до глибокої ночі.

Щодо глядачів, то зібралося їх, здається, не так багато, як того очікували організатори Free Humans Fest: чи то прохолодна погода завадила, чи ціна квитка не влаштувала… До речі, кам’янчан серед публіки майже не було. Залишається сподіватися на те, що проведення цьогорічного фестивалю зацікавить кам’янецьку молодь та захопить популярними у всьому світі напрямками. Чекаємо, що нам приготують наступні фестивальні дні.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
11 guests online