УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Free Humans Fest!
Автор: Administrator   
04.10.10

Сучасне прагнення людини вивільнитися від тягаря буденних проблем, знайти гармонію душі та тіла продемонстрував Free Humans Fest, що проходить цими днями у Кам’янці-Подільському.

Вже з самого ранку Старе місто було переповнене людьми, обличчя яких світилися від бажання відчути не лише яскраві емоції, але й справжній драйв. Причому ні дощ, ні холод не стали цьому на заваді, адже для вільних людей перешкод не існує. Всі бажаючи могли вибрати для себе заняття на будь-який смак. Кого заводить відчуття небезпеки, ритми гучної барабанної музики та веселі компанії альпіністів і туристів – їх запрошує майданчик «Адреналін», який розкинувся під Новоплановим мостом. Найсміливіші мали змогу не обтяжуватись довгим спуском крутими сходами – учасники Федерації Екстремальних Тренінгів доставляли їх на місце на мотузці прямо з мосту.

А тут і переправа через річку (якщо спроба видалася невдалою і прийшлося скупатися у холодній водичці Смотрича, не біда – сервіс у наметовому містечку на найвищому рівні – підмочені штани ви сушите прямо над вогнищем), і подолання перешкод через мотузки, і гра на варганах. Відвідавши майстер-клас по Айкідо Йошинкан, який давав Олександр Синьогуб та його учні, ви можете бути впевнені – ніякі вуличні хулігани вам тепер не загроза – кілька влучних прийомів і злочинець сильно пожаліє, що зустрівся з вами.

Наступний пункт Free Humans Fest – Стара Фортеця. Музика гриміла одразу на трьох майданчиках. Зі сцени доносилися творіння сучасних груп, прихильники яких дружнім хороводом та шаленими танцями підтримували їх. А на двох подіумах змінювали один одного хореографи, які навчали всіх бажаючих, а їх знайшлося немало, основам сучасних танців. В приміщенні одного з музеїв розташувався справжній масажний салон, де зібрався цілий натовп бажаючих повчитися не тільки гавайському, але й елементам еротичного масажу – адже, звичайно, такі знання в житті можуть згодитися.

Отже, Кам’янець-Подільський радо приймає гостей на Free Humans Fest. Шкода тільки, що серед великої кількості чужинців місцевих мешканців майже не було. Мабуть, кам’янчани з великою натяжкою можуть віднести себе до категорії вільних людей.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
816 гостей