УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського
Written by Галина Антипова   
subota, 30 zhovten` 2010
  • Ярема Ростислав Тарасович (Єдиний центр)
  • Сімашкевич Михайло Євстафійович (Сильна Україна)
  • Гільовський Олег Володимирович (За Україну)
  • Синицький Олександр Станіславович (Солідарність)
  • Шкрум Володимир Миколайович (Свобода)
  • Заікін Андрій Володимирович (Нова політика)
  • Волошина Валентина Петрівна ("Батьківщина")
  •  
    Discuss (24 posts)
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   14.10.2010 [21:46:55]
    Valeriya написав(ла):
    Цитата:
    Наверное, в Каменце впервые мером будет женщина...

    Це навряд! Я вважаю, що в нас люди не такі вже і сліпі та тупі, щоб за неї голосувати!!! Займатися підставою, щоб зайняти крісло мера...:S Бридко...


    Лєро, не опускайся до бабських пересудів. Я Валю не маю за що любити, але все-таки немає жодного доказу того, що це вона підставила Нестерука. Презумпція невинності в даному випадку має стосуватись не лише до Толіка, а й до Валі
    #23042
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   14.10.2010 [21:47:54]
    виктор кармелюк написав(ла):
    Цитата:
    Мужики, какой с бабы руководитель? Мы уже видели ЮЛЬКУ, чем Волошина лучше? Головой должен быть мужик и желательно с усами. ( Мазурчак, Нестерук, и следующий будет Ярема):) :)


    Тупий чоловічий шовінізм. В Україні споконвіку був матріархат;)
    #23043
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   14.10.2010 [22:20:29]
    bulbaszkaero написав(ла):
    Цитата:


    Тупий чоловічий шовінізм. В Україні споконвіку був матріархат;)

    Всяко бувало, от Забужко зараз оперує терміном "жіночий фашизм", теж тема для диспутів...ну і ще вищий больовий поріг, і доречі спецпідрозділ у Китаї для особливо жорстоких операцій складається з жінок, а давайте весь депутатський корпус, і штат білої хати укомплектуєм суцільним жіноцтвом до міліціонерш на виході - гулять так гулять! До біса ті чоловіки, нехай в парку в доміно з шахматами грають! Правда класно? От єдина для мене проблема, мало того, що і так познущались над виборчим правом на місцевому рівні так і ще хочуть позбавити потенційного права послать начальніка куди подальше у разі чого, якось не інтелігентно що до жінки;) чи може відправляти на розборки жінок з поза влади і хай там тягають одна одну за коси
    #23045
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   14.10.2010 [22:33:44]
    Не пересмикуй! Ми взагалі-то маємо обирати до влади не стать, а особистість. І те, чи буде людина гарним керівником, чи поганим, залежить не від її здатності чи нездатності народжувати дітей, а від особистих якостей. А позиція чоловіків "Бабі місце на кухні" - це середньовічні пережитки.
    #23047
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   14.10.2010 [22:50:04]
    bulbaszkaero написав(ла):
    Цитата:
    А позиція чоловіків "Бабі місце на кухні" - це середньовічні пережитки.

    погоджуюсь на всі сто, не має їм що там робити, за статистикою кращі кухарі всеодно чоловіки , нехай сидять в забігайлівках посмоктуючи вино, затягуючись цигарками, а в разі чого - мівінка, 5 хвилин і новпроблєм;)
    #23051
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   15.10.2010 [08:56:06]
    Аж цікаво стало, з яким ееее.... контингентом жінок вам доводиться спілкуватись;)
    #23101
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   15.10.2010 [09:04:03]
    bulbaszkaero написав(ла):
    Цитата:
    Valeriya написав(ла):
    Цитата:
    Наверное, в Каменце впервые мером будет женщина...

    Це навряд! Я вважаю, що в нас люди не такі вже і сліпі та тупі, щоб за неї голосувати!!! Займатися підставою, щоб зайняти крісло мера...:S Бридко...


    Лєро, не опускайся до бабських пересудів. Я Валю не маю за що любити, але все-таки немає жодного доказу того, що це вона підставила Нестерука. Презумпція невинності в даному випадку має стосуватись не лише до Толіка, а й до Валі:P

    Здається, не опускалась)))))))))))))) Просто перша мисля на статтю та коментар!!! Завжди говорю, те що думаю! За що і була жостко забанена на камподнеті. Хоч тут за правду не банять)))))))))))))
    #23105
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   15.10.2010 [09:08:10]
    Чи швидше за все, за власну думку! Навіть, якщо вона і не співпадає з думкою адміна!!!))))))))
    #23110
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   15.10.2010 [09:27:19]
    bulbaszkaero написав(ла):
    Цитата:
    Аж цікаво стало, з яким ееее.... контингентом жінок вам доводиться спілкуватись;)

    слава богу не з тим що подумали;) хочете деталей? але не в цій темі, контингенту(політичного) і на виборах вистачає
    #23120
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   15.10.2010 [10:09:53]
    Нічого такого не мала на увазі, просто зауважила, що ви чомусь про жінок, і зокрема жінок у політиці надто низької думки (як і багато чоловіків) Навіть не знаю, що потрібно зробити, щоб змінити це упередження на користь жінки, і щоб не боялися обирати їх у депутати, мери та президенти (не маю на увазі жодних конкретних імен).

    І я чомусь переконана, що якби леді Ю. при усіх тих же якостях,але була чоловіком, розклАд на останніх виборах міг бути зовсім інакшим. Частина електорату не проголосували за неї саме через упередження, що вона "баба"
    #23136
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   15.10.2010 [10:17:41]
    Valeriya написав(ла):
    Цитата:
    bulbaszkaero написав(ла):
    Лєро, не опускайся до бабських пересудів. Я Валю не маю за що любити, але все-таки немає жодного доказу того, що це вона підставила Нестерука. Презумпція невинності в даному випадку має стосуватись не лише до Толіка, а й до Валі:P
    Здається, не опускалась)))))))))))))) Просто перша мисля на статтю та коментар!!!:P Завжди говорю, те що думаю! За що і була жостко забанена на камподнеті.:angry: Хоч тут за правду не банять)))))))))))))


    Можем по сперечатися на тему, що таке "моя думка" чи "моя позиція" - а що таке "мої фантазії" і "мої домисли". Перше базується на фактах. А фактів якраз і нема, тому в даному випадку безпідставна "думка" не варта виїдженого яйця.

    Втім, на цьому форумі, на відміну від кам-под.нету, ще замало досвіду "зас...ння теми", бо досі тут переважно тусувалися люди інтелігентні. Гадаю, і тутешні адміни швидко навчаться банити
    #23137
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   15.10.2010 [15:36:08]
    bulbaszkaero написав(ла):
    Цитата:
    ... ви чомусь про жінок, і зокрема жінок у політиці надто низької думки (як і багато чоловіків):( Навіть не знаю, що потрібно зробити, щоб змінити це упередження на користь жінки, і щоб не боялися обирати їх у депутати, мери та президенти (не маю на увазі жодних конкретних імен).

    ... ніякого не низького! і з цього приводу в певній мірі вже висловився тут http://info.kp.km.ua/component/option,com_fireboard/Itemid,69/func,view/id,21997/catid,12/lang,uk/#22247
    А з приводу як змінити? Так теж наводив в постах цитату Чорномирдіна (привожу не дослівно) - в нас яку партію не створюй, вийде КПСС, яку реформу не затівай - вирулює СССР...ну і звідси як жінку у владу не став, чомусь далеко від цього http://www.youtube.com/watch?v=hWoGA1pAvq4 не відходить і тільки й того в радість що словами героїні ролика - «Вот стою я перед вами, простая русская баба, мужем битая, попами пуганная, врагами стрелянная — живучая». Так от - доки в цій напівазійській країні жінці доведеться проявляти живучість - точити снаряди в тилу , тягнути плуг в зруйнованому селі, класти шпали і стелити асфальт, витирати ср..ки за кордоном - влада лише чергова Голгофа у зазначеному списку. Вихід - у справжній демократизації суспільства яка опирається на велику відповідальність і свободу без навязливих приписів кому де стояти і що робити, куди йти...але про що ми тут, коли половина досі не може позбавитись наслідків монголо-татарського іга.
    #23169
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   16.10.2010 [15:14:38]
    вважаю. що Камянець - достойне місто, щоб мати достойного мера - а не хабарника чи політичну маріонетку типу Яреми. Важко сказати, хто виграє наступні вибори, але думаю, що Волошина як займала достойне місце в політикумі, так і буде його займати! Потрібно оцінювати програми кандидатів, їх реальні справи, а не піар. який купується і продається. як і певні сайти - нібито незалежні. Щодо жінки при владі - мужики, не комплексуйте, Маргарет Тетчер визнали єдиним чоловіком в Уряді Великобританії, і наші українки не гірші. В усякому разі, скільки помилок зроблено в українській політиці. то Юлі Тимошенко належить невеликий відсоток.
    #23276
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   16.10.2010 [17:48:58]
    ну раз так активно прихильники пані Волошиної взялись за освоєння інтернетпростору( в принципі- респект - алягер ком алягер) запускаю за собою право при появі чергового "бомбіста" відповідати закликом до протестного голосування а кандитат без ярликів "а не хабарника чи політичну маріонетку" (від ярликів ще до одного кандидата утримаюсь) - знайдеться. Всі, хто вважає себе позбавленим вибору - на протестне голосування!
    #23295
    RE: Офіційно зареєстровані кандидати на посаду мера Кам`янця-Подільського   26.10.2010 [11:32:28]
    Предлагаю против всех,что будет?
    #24213
    There are too many comments to list them all here. See the forum for the full discussion.
    You need to login or register to post comments.
    < Prev   Next >

    Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

    Меню
    Кам'янець-Подільський
    Блог
    Політика
    Комуналка
    Статті
    Каталог підприємств
    Фото
    Пошук на сайті
    Листівки
    Форум
    Фестивалі
    Карта сайта
    Веб-майстру
    Групи
    Гостьова книга
    Бронювання готелів
    Партнери сайту
    Інформери
    Кам'янець-Подільський online
    Обмін лінками - отримати код »


    Експорт новин
    Новини (RSS 1.0)
    Новини (RSS 2.0)
    Блог (RSS)
    Форум (RSS)
    Хто на сайті?
    We have
    14 guests online