УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Зустріч з підприємцями, які торгують продукцією в сувенірному містечку Старого міста
Автор: Alex Andrushchak   
29.10.10

Великий десант управлінців міської влади прибув в конференц-зал НІАЗ «Кам,янець» на зустріч з підприємцями, які торгують продукцією в сувенірному містечку Старого міста. На зустріч прибули – заступники міського голови Віктор Дибаш, Олег Демчук, голова депутатської комісії Сергій Акимович, директор НІАЗ «Кам’янець» Василь Фенцур, начальник управління міжнародних зв’язків та туризму Віктор Травінський, начальник управління економіки Майя Гурська, завідувач відділу торгівлі та захисту прав споживачів Сергій Цвяк, завідувач юридичного відділу Юлія Вус, в.о. начальника управління містобудування та архітектури Ігор Пиріжок, директор КП «Старе місто» Анатолій Бахталовський.

Мета зібрання – остаточно вирішити проблеми підприємців, що реалізовують дану продукцію на цьому місті. За дві години було досягнуто повного консенсусу з усіх проблем, що накопичилися. Підприємці отримали від представників влади відповіді на всі питання, що їх хвилювали і, згодом, усі домовленості буде оформлено відповідним рішенням виконкому, яке забезпечить вирішення питань діяльності сувенірного містечка.

За словами заступника міського голови Олега Демчука, на таких зустрічах потрібно завжди шукати згоди та досягати результатів, які задовольнили б і підприємців, і міську владу. Добре, що було почуто дві сторони. Це не остання зустріч, вони будуть постійними, аби вирішувати проблемні питання – запевнили присутніх представники влади. Наступною буде зустріч по врегулюванню оплати підприємцями за прибирання прилеглої території, ще одна - з представниками Асоціації туристичних фірм міста та «Ліги екскурсоводів» по відвідуванню сувенірного містечка туристами та екскурсантами.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
10 гостей