УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Аукціон з продажу об’єктів комунальної власності в Кам'янці-Подільському
Написал Alex Andrushchak   
01.11.10

В міському будинку культури м. Кам’янця – Подільського 30 листопада 2010 року об 11.00 відбудеться аукціон з продажу об’єктів комунальної власності.Кінцевий термін прийняття заяв на участь в аукціоні 26 листопада 2010р (включно).

На торги виноситься:1. Назва об’єкта; комплекс казарм фортеці та будівлі (пам’ятка архітектури національного значення). Загальна площа 7294,8 кв.м.Вартість продажу об’єкта: без ПДВ – 5422136,00 грн., ПДВ 1084427,20 грн.

    Початкова вартість продажу об’єкта з урахуванням ПДВ – 6506563,20 грн. Умови продажу
  1. Покупець зобов’язаний погодитися з умовами аукціону;
  2. Використовувати пам’ятку казарм фортеці під інфраструктуру туризму, рекреації або санаторно курортний заклад;
  3. Здійснювати продаж передачу володіння, користування чи управління пам’ятки тільки після письмової згоди органу охорони культурної спадщини;
  4. Утримувати пам’ятку в належному санітарному, протипожежному і технічному стані. Мати у приміщеннях пам’ятки належне обладнання згідно з вимогами органів протипожежної, санітарної, екологічної охорони та інших уповноважених органів;
  5. Утримувати територію пам’ятки упорядженою, не допускати використання цієї території для нового будівництва та задоволення інших господарських потреб, що можуть зашкодити пам’ятці. Не робити будь яких прибудов до пам’ятки, не переробляти її як ззовні, так і всередині, а також не вести будь – яких земляних робіт на території пам’ятки без спеціального письмового дозволу органу охорони культурної спадщини;
  6. Не використовувати пам’ятку як постійне або тимчасове житло;
  7. Погоджувати в установленому порядку з органом охорони розміщення реклами, інших написів та позначок на пам’ятці, її частинах та елементах, на її території та в охоронній зоні;
  8. Безперешкодно допускати представників органу охорони чи уповноважених ним осіб для здійснення контролю за виконанням правил утримання зазначеної пам’ятки її території та зон охорони або її наукового дослідження;
  9. Негайно повідомляти орган охорони культурної спадщини про будь – яке руйнування, аварію чи іншу обставину, що заподіяла шкоду пам’ятці, і своєчасно вживати заходів для проведення пам’ятки в належний стан;
  10. Своєчасно проводити поточний та капітальний ремонт пам’ятки і роботи з упорядкування території пам’ятки в терміни, визначенні окремим розпорядженням органу охорони культурної спадщини;
  11. Проводити реставраційні, ремонтні та інші роботи відповідно до науково – проектної документації, затвердженої в установленому порядку, за письмовим дозволом органу охорони. Копії матеріалів про проведення обміру та дослідження пам’ятки, а також науково – проектну документацію безплатно передавати органу охорони в 10 –денний термін після її затвердження;
  12. З метою збереження пам’ятки та створення належних умов для її використання користувач забов’язаний виконати такі робот: - провести інженерне обстеження і розробити проект ліквідації аварійного стану;
    - виконати першочергові проти аварійні роботи по ліквідації аварійного стану ризалітів, даху, міжповерхових перекриттів;
    - виконувати реставраційно – ремонтні роботи та роботи з пристосування пам’ятки;
    - виконати роботи з благоустрою прилеглої до пам’ятки території,
  13. Об’єкт не підлягає відчуженню та передачі в оренду тощо іншим юридичним та фізичним особам без зобов’язань, на яких він був придбаний.
  14. Новий власник повинен укласти попередній охоронний договір та охоронийдоговір з органом культурної спадщини

2. Назва об’єкта; нежитлове приміщення (підвал) (пам’ятка архітектури місцевого значення) Місце розташування: Хмельницька обл., м. Кам’янець – Подільський, вул. П’ятницька,1а,б.

Початкова вартість продажу об’єкта з урахуванням ПДВ – 1652175,60грн.

    Умови продажу:
  1. Покупець зобов’язаний погодитися з умовами аукціону.
  2. Використання пам’ятки – вільне використання крім виробництва.
  3. Здійснювати продаж, передачу у володіння, користування чи управління пам’ятки тільки після письмової згоди органу охорони культурної спадщини.
  4. Утримувати пам’ятку в належному санітарному, протипожежному і технічному стані. Мати у приміщеннях пам’ятки належне обладнання згідно з вимогами органів протипожежної, санітарної, екологічної охорони та інших уповноважених органів.
  5. Утримувати територію пам’ятки упорядженою, не допускати використання цієї території для нового будівництва та задоволення інших господарських потреб, що можуть зашкодити пам’ятці. Не робити будь яких прибудов до пам’ятки, не переробляти її як ззовні, так і всередині, а також не вести будь – яких земляних робіт на території пам’ятки без спеціального письмового дозволу органу охорони.
  6. Не використовувати пам’ятку як постійне або тимчасове житло,
  7. Погоджувати в установленому порядку з органом охорони культурної спадщини розміщення реклами, інших написів та позначок на пам’ятці, її частинах та елементах, на її території та в охоронній зоні.
  8. Безперешкодно допускати представників органу охорони культурної спадщини чи уповноважених ним осіб для здійснення контролю за виконанням правил утримання зазначеної пам’ятки її території та зон охорони або її наукового дослідження.
  9. Негайно повідомляти орган охорони культурної спадщини про будь – яке руйнування, пошкодження, аварію чи іншу обставину, що заподіяла шкоду пам’ятці, і своєчасно вживати заходів для проведення пам’ятки в належніий стан.
  10. Своєчасно проводити поточний та капітальний ремонт пам’ятки і роботи з упорядкування території пам’ятки. в терміни, визначенні окремим розпорядженням органу охорони культурної спадщини.
  11. Проводити реставраційні, ремонтні та інші роботи відповідно до науково – проектної документації, затвердженої в установленому порядку, за письмовим дозволом органу охорони культурної спадщини. Копії матеріалів про проведення обміру та дослідження пам’ятки, а також науково – проектну документацію безплатно передавати органу охорони культурної спадщини в 10 –денний термін після її затвердження.
  12. З метою збереження пам’ятки та створення належних умов для її використання користувач зобов’язаний виконати такі роботи;
    - виконати реставраційно – ремонтні роботи кам’яної кладки стін;
    - постійно підтримуючий ремонт;
    - виконати роботи з благоустрою прилеглої до пам’ятки території
  13. Об’єкт не підлягає відчуженню та передачі в оренду тощо іншим юридичним та фізичним особам без збереження зобов’язань, на яких він був придбаний.
  14. Переможець аукціону зобов’язаний укласти попередній охоронний договір та охоронний договір на пам’ятку архітектури місцевого значення з органом охорони культурної спадщини.

3. Назва об’єкта; нежитлове приміщення (підвал), знижка 20% за рішенням міської ради.

Місце розташування: Хмельницька обл., Кам’янець – Подільський р-н, с. Кам’янка, вул. Підприємницька, 11 Відомості про об’єкт: приміщення прибудови та підвал; загальна площа 1442,2кв.м., будівельний об’єм 6172 м3, площа забудови 1631,3кв.м. Середньозважений фізичний знос підвалу– 32 %, прибудови 32%. Вартість продажу об’єкта: без ПДВ – 240296,80,00 грн., ПДВ – 48059,36 грн.

Початкова вартість продажу об’єкта з урахуванням ПДВ 288356,16 грн.

Умови продажу
>Питання землекористування покупець вирішує самостійно в порядку визначеному чинним законодавством.

4. Назва об’єкта; нежитлове приміщення з підвалом Місце розташування: Хмельницька обл., М.Кам’янець – Подільський, вул. Червоноармійська,49

Відомості про об’єкт: не житлове приміщення з підвалом розташоване в п’ятиповерховому житловому будинку. Загальна площа 700,6 кв.м., будівельний об’єм 2834,0 м3, площа забудови 504,3 кв.м. Середньозважений фізичний знос – 41,2 %. Рік будівництва - 1974 роки.

Вартість продажу об’єкта: без ПДВ – 1117132,00 грн., ПДВ – 223426,40 грн.

Початкова вартість продажу об’єкта з урахуванням ПДВ – 1340558, 40 грн.

Продаж об’єкта приватизації юридичним та фізичним особам здійснюється за грошові кошти.

Переможцю аукціону, який відмовився від підписання протоколу аукціону або укладання договору купівлі – продажу об’єкта, грошові кошти у розмірі 10 відсотків початкової вартості продажу об’єкта з урахуванням ПДВ, внесені учасником для участі в аукціоні, не повертаються.

Охочі взяти участь в аукціоні подають у єдиний дозвільний центр за адресою (32300 Хмельницька обл., м. Кам’янець-Подільський, вул. Соборна, 27):

  1. Заяву;
  2. Документ, що посвідчує фізичну особу або представника юридичної особи, їх повноваження;
  3. Декларацію:
    - про дохід (для фізичної особи);
    - про розподіл статутного фонду (для юридичної особи).

Плата за реєстрацію заяви (17,00 грн.) та грошові кошти (10% від початкової вартості продажу з урахуванням ПДВ) вносяться на рахунок УКМ р/р 37186006001645 в ГУДК, код за ЗКПО 26293407, МФО 815013.

Учасникам аукціону, які не стали переможцями, грошові кошти (10% від початкової вартості продажу з урахуванням ПДВ) повертаються на вказаний ними рахунок.

Ознайомитись з об’єктами можна в робочі дні за місцем їх розташування, але не пізніше як за 5 днів до проведення аукціону.

Служба з організації та проведення аукціону: відділ оренди та приватизації комунальної власності управління комунального майна Кам’янець-Подільської міської ради, адреса: 32300, Хмельницька обл., м. Кам’янець-Подільський, майдан Відродження, 1, к. 404-б, тел. 5-17-18.

Начальник управління С. Цугель

 
Обсуждение (1 комментариев)
Аукціон з продажу об’єктів комунальної власності в Кам'янці-Подільському   01.12.2010 [14:55:29]
Обговорення статті: Аукціон з продажу об’єктів комунальної власності в Кам'янці-Подільському

Цитата:
Оголошений на 30 листопада 2010 року аукціон з продажу об’єктів комунальної власності не відбувся у звязку з відсутнісю заяв.
#26862

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12