УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Ситуацію на ринку Кам'янця-Подільського вирішено
Автор: Alex Andrushchak   
12.11.10

З травня 2010 року підприємців, які працюють на центральному ринку, тривожить проблема стосовно намірів адміністрації Кам’янець-Подільського районного споживчого товариства (голова Свіргоцький П.А.), якому підпорядковане КВЗП «Кам’янець-Подільський», суттєво підняти тариф за оренду торгового місця.

Ще 11 червня ц.р. для ґрунтовного вивчення цього питання, враховуючи численні звернення суб’єктів господарювання розпорядженням міського голови було створену комісію та здійснено відповідну перевірку Державною інспекцією з контролю за цінами у Хмельницькій області.

За результатами роботи комісії, в червні-липні керівниками виконавчого комітету проведено ряд зустрічей і з підприємцями (і на ринку, і в актовому залі будівельного коледжу), і з керівництвом облспоживспілки, районного споживчого товариства і директором ринку.

В результаті всіх проведених заходів та особистої участі керівників міської влади у позитивному вирішенні цього питання правління районного споживчого товариства 2 серпня ц.р. прийняло рішення залишити без змін орендну плату за торгові місця на ринку до 1 листопада ц.р.

Сьогодні це питання виникло знову.

Виконавчим комітетом направлено листи до керівництва районного споживчого товариства та до облспоживспілки про відтермінування виконання постанови правління Кам’янець–Подільського районного споживчого товариства №43 від 20.05.2010 року «Про оплату за оренду торгового місця на ринку ДП КВЗП «Кам’янець – Подільський».

Керівництво райспоживспілки оперативно відреагувало на звернення виконкому і вже 3 листопада ц.р. досягнуто порозуміння по зазначеному вище питанню.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
16 гостей