УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання
Автор: Alex Andrushchak   
16.11.10

17 листопада 2010 року о 10-00 годині в залі засідань міської ради за адресою майдан Відродження, 1 відбудеться перша сесія міської ради VІ скликання.

    На розгляд сесії виносяться такі основні питання:
  1. Про створення робочої групи з підготовки Регламенту міської ради VІ скликання.
  2. Про створення робочої групи з питання утворення постійних комісій міської ради VІ скликання.
  3. Про обрання секретаря міської ради.
  4. Про затвердження заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконавчого комітету.
  5. Про утворення виконавчого комітету міської ради та його кількісний склад.
  6. Про затвердження виконавчого комітету міської ради VІ скликання. Інформує: Сімашкевич М.Є - міський голова.

На сесію запрошуються депутати міської ради, депутати обласної ради, завідувачі відділів та начальники управлінь міської ради, керівники підприємств, установ та організацій міста.

СЕКРЕТАР МІСЬКОЇ РАДИ В. ВОЛОШИНА

 
Обговорення (20 коментарів)
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   17.11.2010 [19:51:51]
Депутати міської ради шостого скликання на першій же сесії затвердили склад виконавчого комітету, повністю змінивши його керівний склад. Шляхом таємного голосування затверджено першого заступника міського голови та двох інших заступників, керуючого справами та членів виконавчого комітету за посадами та на громадських засадах.

Першим заступником обрано Горшунова Григорія Івановича. За нього проголосувало 45 депутатів, проти – 2, утрималося -1 .

Заступник міського голови Бабій Сергій Віталійович – «за» – 39, «проти» – 7, «утрималися» – 1.

Заступник міського голови Сукач Василь Олександрович – «за» – 40, «проти» – 5, «утрималися» – 2.

Керуюча справами та за сумісництвом начальник архіву Стельмах Валентина Вікторівна – «за» – 42, «проти» – 4, «утрималися» – 2.

Окрім вище зазначених осіб до складу виконавчого комітету введено наступних осіб: Дуганця Віктора, Тімченка Віктора, Голубішка Сергія, Ткача Миколау та Олександра Борейка.

Після оголошення результатів голосування Михайло Сімашкевич підсумував: «Я впевнений, що при такому розкладі, у якому пройшла сесія, ми зможемо дуже багато зробити для нашого міста». http://novini.net.ua/?p=4537#more-4537
#26251
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   17.11.2010 [20:33:30]
LORA написав(ла):
Цитата:
Сукач (место Демчука)

Василь Олександрович? Кандидатура цілком прийнятна і за досвідом різнопланова. Має розуміння культурної, історичної і економічної сторони справи,а втім, практика покаже.
#26253
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   17.11.2010 [21:09:47]
Враховуючи те, що мера призначено, голосування з приводу заступників звучить непереконливо. Ні доброго, ні злого про цих людей не можу сказати - їх імена нічого мені не кажуть. Крім звичайно, Штуки.
#26258
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [05:47:39]
LORA написав(ла):
Цитата:


Заступник міського голови Бабій Сергій Віталійович – «за» – 39, «проти» – 7, «утрималися» – 1.


воистинну "г..о не тонет"
#26262
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [06:20:28]
LORA написав(ла):
Цитата:

Михайло Сімашкевич підсумував: «Я впевнений, що при такому розкладі, у якому пройшла сесія, ми зможемо дуже багато зробити для нашого міста».
http://novini.net.ua/?p=4537#more-4537

З аудиторією треба розмовляти мовою аудиторії.
#26264
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [06:51:45]
LORA написав(ла):
Цитата:
Василь Сенюк (ПР) секретар ради


Це той що ГО «Комунальний фронт» в Кам'янці-Подільському?
То тепер у комунальній сфері у нас будуть "реформи та порядок"?
#26266
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [07:04:50]
Цікаві розклади, тут багато хто тішився, що в БЮТу сама числена фракція в міській раді, а що ми маємо в результаті. Ну зрозуміло - заступники міського голови - це його команда, нехай сам вибирає з ким йому працювати. А в члени виконкому і саме головне на секретаря ради, як так сталось, що пройшли люди від регіонів. Якщо в нас в міськраді створився блок ПРіБЮТ, то хоча б виклянчили в регіоналів за свої голоси , яку небудь значушу посаду.
#26267
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [08:00:09]
Цитата:
Одним із питанням першої сесії міської ради шостого скликання стало обрання з числа депутатів секретаря міської ради. Новообраний міський голова Михайло Євстафійович запропонував на цю посаду Василя Сенюка, якого обраного по списках від Партії регіонів, що було цілком очікувано. Інших пропозицій з сесійної зали не поступало. Хоча багато хто прогнозував, що фракція «Батьківщина», яка має найбільшу кількість депутатів, – 20 чоловік, також спробує поборотися за цю посаду, адже за два місяці до закінчення попередньої каденції, було обрано на цю посаду голову цієї політичної сили Валентину Волошину, якій під час виборчого процесу довелося і керувати містом. Проте, як не дивно, але боротьби за посаду секретаря не відбулося.
У голосуванні взяло участь 48 депутатів та міський голова. За Василя Сенюка проголосував 41 депутат, проти було 4, троє утрималося. Один бюлетень визнано недійсним. Після оголошення результатів Василь Іванович подякував депутатам за високу довіру.


http://novini.net.ua/?p=4535
#26270
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [09:04:19]
Ну що можна тільки позаздрити новому мерові, судячи з результатів першої сесії, в міській раді утворилась стійка провладна фракція у складі, як мінімум 40 депутатів. Через деякий час , щоб не виникало лищніх запитань, у якої партії більше голосів в раді, значна група депутатів бютівців , вийдуть зі своєї партії і заявлять в кращому випадку про свою позапартійність. А обгрунтують свій вчинок наприклад тим, що вони обирались як мажоритарники і відповідають в першу чергу перед своїми виборцями а не перед партією. І розплинеться фракція Батьківщини в міській раді, як г...о на воді.
#26274
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [09:35:12]
Так було і у 2004 - виявилось, що майже всі чиновники були проти "режиму", так було і у 2010 у ВР. Мабуть, так буде і тут.
#26275
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [13:45:13]
Телепуз написав(ла):
Цитата:
Ну що можна тільки позаздрити новому мерові, судячи з результатів першої сесії, в міській раді утворилась стійка провладна фракція у складі, як мінімум 40 депутатів. Через деякий час , щоб не виникало лищніх запитань, у якої партії більше голосів в раді, значна група депутатів бютівців , вийдуть зі своєї партії і заявлять в кращому випадку про свою позапартійність. А обгрунтують свій вчинок наприклад тим, що вони обирались як мажоритарники і відповідають в першу чергу перед своїми виборцями а не перед партією. І розплинеться фракція Батьківщини в міській раді, як г...о на воді.


Саме так і буде, тільки обгрунтовувати свій вчинок, як Ви кажете ніхто й не буде - а нащо, і перед ким?.(якісь-там віртуальні виборці).
Якщо дуже хочеться оптимізму то можна потішитися хоча б тим, що майже половина депутатів нові люди, може щось поміняють і не будуть такі залякані як попередні, (або навпаки?). Цікаво подивитися на заміну Демчукові - харизма аж пре, весь такий солодкий і положительний - а що собою являє нова людина? поділіться інформацією про нових замів та членів.
#26278
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [14:07:22]
alex написав(ла):
Цитата:
LORA написав(ла):
Цитата:
Василь Сенюк (ПР) секретар ради


Це той що ГО «Комунальний фронт» в Кам'янці-Подільському?
То тепер у комунальній сфері у нас будуть "реформи та порядок"?

Прослідкувавши за політичною карєрою пана Сенюка, ви зрозумієте, що він всепартійний Не було такої партії в якій він не був членом
#26279
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [15:14:26]
rola написав(ла):
Цитата:
Цікаво подивитися на заміну Демчукові - харизма аж пре, весь такий солодкий і положительний - а що собою являє нова людина? поділіться інформацією

А вже бачили "солодкість" і прояви харизми?;) Якщо бачили, то це потенціал публічності, напрацьований за певних життєвих обставин, як це буде працювати в плюс чи мінус судити не берусь, життя покаже. Якщо кажуть "умный в гору не пойдет - умный гору обойдет" то Олександрович може спробувати з нею домовитись, щоб посунулась і хай тільки спробує не домовитись, влада то не цацкі-пецкі;)
А за великим рахунком, після вчорашннього "місцевого перевороту" і початку роботи нової "легітимної" влади якісь очікування на будь-яку позитивну динаміку начисто відсутні тому залишається схилитись до східної мудрості -Если долго сидеть на берегу реки, то можно увидеть как мимо проплывёт труп твоего врага...
#26280
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [15:33:45]
rola написав(ла):
поділіться інформацією про нових замів та членів.[/quote]


1. Бабий - фигура известная в городе, кто отзывается положительно, а кто и отрицательно
2. Сукач - коммуникабелен, толерантный, быстро учится, нормальный человек
3. Стельмах - уже при Кучере была на этом месте, вот только почему сейчас на двух гос должностях утвердили, не понятно и не законно
Первый зам из налоговой, отзывы положительные.
#26281
RE: Перша сесія Кам'янець-Подільської міської ради VІ скликання   18.11.2010 [16:59:33]
як на мене, В. Сукач і Г.Горшунов справді достойні і розумні люди
#26286
Показана лише частина коментарів. Всі пости дивіться на форумі.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
13 гостей