УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Урочисті збори до Дня працівників сільського господарства
Written by Alex Andrushchak   
ponedilok, 22 lystopad 2010
Ректор ПДАТУ Микола Бахмат

21 листопада традиційно по всій Україні своє професійне відзначають свято відзначали працівники сільського господарства. Так, 19 листопада в подільському державному аграрно-технічному університеті пройшли урочисті збори з нагоди професійного свята та відкриття 5 дошки пошани кращих працівників закладу.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор ПДАТУ Микола Бахмат. У своїй промові Микола Іванович окреслив стан галузі сільського господарства міста та району, зупинився на основних проблемах та здобутках аграріїв. Далі ректор університету виконав почесну місію відкриття 5-ої ювілейної дошки пошани, вручив грамоти та цінні подарунки кращим працівникам.

Від міської ради вітальне слово виголосив заступник міського голови Василь Сукач. Василь Олександрович привітав від імені міського голови усіх присутніх з професійним святом зазначивши: «Вагомий внесок у розвиток аграрного сектора нашої держави належить і колективу Вашого університету, який уже понад 90 років готує висококваліфікованих спеціалістів, керівників для сільського господарства України. Випускники Подільського аграрно-технічного університету працюють майже на кожному сільськогосподарському підприємстві не лише нашого району, але й в інших регіонах нашої держави та країн СНД. За 9 місяців цього року Хмельницька область вперше за багато років посіла перше місце в Україні. Лідирує наш край і за показниками урожайності зернових культур, в числі передовиків держави – за результатами розвитку тваринництва».

Від районної адміністрацій присутніх вітав начальник управління агропромислового розвитку Ігор Гай.

Урочистості з нагоди Дня сільського господарства продовжились у районному центрі культури і мистецтва «Розмай». Серед почесних гостей, що мали слово заступник міського голови Сергій Бабій, начальник обласного управління агропромислового розвитку Олег Стрілецький, голова райдержадміністрації Михайло Желізник, голова районної ради Іван Романчук.

У своєму вітальному слові Сергій Віталійович Бабій наголосив: «Хочу вас запевнити, що місто завжди готове прийти вам на допомогу, підставити своє плече у скрутну хвилину. Адже якщо ми не будемо допомагати одне одному, то ніхто нам не допоможе – ні кредити, ні позички, ні фахівці з-за кордону».

Грамотами виконавчого комітету міської ради за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток соціально-економічної інфраструктури міста та з нагоди Дня працівників сільського господарства нагородили:

- Боршуляка Олександра Михайловича, директора ТОВ «Фірма «Династія»;

- Зеленицю Анатолія Володимировича, директора ТОВ «ЗС-ЛТД»;

- Полуботкіна Василя Олександровича, генерального директора приватного підприємства «Полуботкін».

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
14 guests online