УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Урочисті збори до Дня працівників сільського господарства
Автор: Alex Andrushchak   
22.11.10
Ректор ПДАТУ Микола Бахмат

21 листопада традиційно по всій Україні своє професійне відзначають свято відзначали працівники сільського господарства. Так, 19 листопада в подільському державному аграрно-технічному університеті пройшли урочисті збори з нагоди професійного свята та відкриття 5 дошки пошани кращих працівників закладу.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор ПДАТУ Микола Бахмат. У своїй промові Микола Іванович окреслив стан галузі сільського господарства міста та району, зупинився на основних проблемах та здобутках аграріїв. Далі ректор університету виконав почесну місію відкриття 5-ої ювілейної дошки пошани, вручив грамоти та цінні подарунки кращим працівникам.

Від міської ради вітальне слово виголосив заступник міського голови Василь Сукач. Василь Олександрович привітав від імені міського голови усіх присутніх з професійним святом зазначивши: «Вагомий внесок у розвиток аграрного сектора нашої держави належить і колективу Вашого університету, який уже понад 90 років готує висококваліфікованих спеціалістів, керівників для сільського господарства України. Випускники Подільського аграрно-технічного університету працюють майже на кожному сільськогосподарському підприємстві не лише нашого району, але й в інших регіонах нашої держави та країн СНД. За 9 місяців цього року Хмельницька область вперше за багато років посіла перше місце в Україні. Лідирує наш край і за показниками урожайності зернових культур, в числі передовиків держави – за результатами розвитку тваринництва».

Від районної адміністрацій присутніх вітав начальник управління агропромислового розвитку Ігор Гай.

Урочистості з нагоди Дня сільського господарства продовжились у районному центрі культури і мистецтва «Розмай». Серед почесних гостей, що мали слово заступник міського голови Сергій Бабій, начальник обласного управління агропромислового розвитку Олег Стрілецький, голова райдержадміністрації Михайло Желізник, голова районної ради Іван Романчук.

У своєму вітальному слові Сергій Віталійович Бабій наголосив: «Хочу вас запевнити, що місто завжди готове прийти вам на допомогу, підставити своє плече у скрутну хвилину. Адже якщо ми не будемо допомагати одне одному, то ніхто нам не допоможе – ні кредити, ні позички, ні фахівці з-за кордону».

Грамотами виконавчого комітету міської ради за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток соціально-економічної інфраструктури міста та з нагоди Дня працівників сільського господарства нагородили:

- Боршуляка Олександра Михайловича, директора ТОВ «Фірма «Династія»;

- Зеленицю Анатолія Володимировича, директора ТОВ «ЗС-ЛТД»;

- Полуботкіна Василя Олександровича, генерального директора приватного підприємства «Полуботкін».

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
14 гостей