УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
SaaS – програми як послуги
Автор: Alex Andrushchak   
02.12.10

SaaS (Software as а service) — це модель пропозиції програмного забезпечення споживачеві, при якій постачальник розробляє програмну систему, самостійно розміщує та керує нею забезпечуючи можливість використання замовниками через інтернет. Замовники платять не за володіння програмним забезпеченням як таким, а за його використання.

SaaS Model

Модель SaaS найкраще підходить для задач автоматизації бізнес-процесів і приваблива в першу чергу для малих та середніх компаній. Використання програмного забезпечення як послуги дозволяє почати використовувати бізнес ПЗ не вкладаючи значних коштів в сервери та купівлю ліцензій на програмне забезпечення. Ще однією з переваг SaaS є доступність бізнес-систем через інтернет, що дозволяє економити на офісних витратах, до того ж працювати можна з дому у режимі 24х7.

SaaS систему розміщено на технічному майданчику компанії, що надає послугу. Це дозволяє значно підвищити щвидкість реагування на проблеми у системі а також якість підтримки. Замовник послуг отримує тільки потрібний бізнес-функціонал не розпорошуючить на питання встановлення, експлуатації, підтримки програм.

Інший аспект це оперативність внесення змін в систему та виправлення помилок. Оскільки ПЗ розміщене на серверах надавача послуг, то ці питання він вирішує самостійно і у більш стислі терміни ніж для традиційного коробкового ПЗ. Клієнтам також пропонується збереження резервних копій даних та навіть “гаряче” резервування інформації.

На сьогодні бізнес ще мало знає про модель SaaS. Проте широке поширення широкосмугового доступу до мережі інтернет робить цю модель дуже привабливою як для споживачів так і для компаній розробників бізнес-ПЗ.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
16 гостей