УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Відбулася друга позачергова сесія міської ради Кам'янця-Подільського
Написал Alex Andrushchak   
10.12.10

27 листопада, відбулася друга позачергова сесія міської ради шостого скликання. На початку роботи голова міської виборчої комісії Тетяна Остафійчук повідомила про те, що депутат міської ради Василь Сукач, обраний від «Сильної України», написав заяву про дострокове припинення своїх повноважень, у зв’язку з призначенням його на посаду заступника міського голови. Відповідно до закону, у таких випадках депутатом стає наступний по списку кандидат, який не пройшов на загальних виборах. Таким чином, депутатське посвідчення вручили Слонецькому Дмитру Леонідовичу.

Окрім цього, порядок денний включав наступні питання:

1. Про затвердження Регламенту Кам’янець-Подільської міської ради VІ скликання.

2. Про затвердження Секретаріату ради.

Доповідає: Сенюк В.І. – секретар міської ради.

3. Про утворення постійних комісій міської ради VI скликання та їх чисельний склад.

4. Про затвердження складу постійних комісій міської ради VI скликання.

5. Про обрання голів постійних комісій міської ради VI скликання.

6. Про затвердження Положень про постійні комісії Кам’янець-Подільської міської ради VІ скликання.

7. Про створення депутатського клубу при Кам’янець-Подільській міській раді та обрання президента депутатського клубу.

Доповідає: Сімашкевич М.Є. – міський голова.

8. Про внесення змін та доповнень до рішення 57 (позачергової) сесії міської ради від 14.05.2010 року № 4 „Про міський бюджет на 2010 рік” та додатків до нього з врахуванням змін і доповнень внесених рішенням 58-ї сесії міської ради від 28.05.2010 року № 4, 60-ї сесії міської ради від 27.07.2010 року № 2, 61-ї сесії міської ради від 14.09.2010 року № 2, 64-ї (позачергової) сесії міської ради від 22.10.2010 року № 1.

9. Про затвердження складу комісії по відбору програм (проектів) для фінансування їх з міського бюджету розвитку.

Доповідає: Шевчук О.В. – начальник фінансового управління.

Останнім питанням було пропозиція депутата Валентини Волошиної щодо написання звернення Президенту України стосовно питання Податкового кодексу. В ході обговорення присутнім нагадали , що лист –звернення за підписом міського голови з текстом вимог від підприємців уже направлено власноруч Михайлом Сімашкевичем до Секретаріату Президента. Зайнявши позицію солідарну з підприємцями депутати майже одноголосно проголосували за підтримку такого звернення.

Сам процес перебігу сесії міської ради ми попросили прокоментувати секретаря міської ради Василя Сенюка

- На сесії міської ради сталась цікава ситуація, представники фракції «Батьківщина» вирішили, що оскільки сесія позачергова, то потрібно підтримати лише звернення до Президента України щодо ветування Податкового кодексу, яке вони підготували. Так як сесія, яка проводилась була під номером два, то на її порядок денний ми мали обов’язково винести питання про затвердження Регламенту та створення постійних комісій, затвердження їх складу та положень про постійні комісії. Це зобов’язує нас зробити пункт 13 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та пункт 2.2.4 Регламенту Кам’янець-Подільської міської ради.

Також, не слід забувати, що про Постанову міської виборчої комісії, згідно якої з 29 листопада розпочалась виборча кампанія на дільниці де переміг Сергій Бабій. Сергій Віталійович склав свої повноваження, як депутат міської ради та приступив до обов’язків заступника міського голови. Дана виборча кампанія має фінансуватись з місцевого бюджету, а ці кошти можуть бути виділенні лише рішенням сесії. Проект рішення про внесення змін до міського бюджету має бути обговорений в постійних комісіях міської ради, в тому числі і в комісії з питань планування бюджету та фінансів. Відповідно до пункту 3.1.4 Регламенту До порядку денного сесії включаються питання, обговорені в постійних комісіях міської ради, з яких підготовлені проекти рішень.. Тому, якби ми не включили в порядок денних другої позачергової сесії розгляд саме перших дев’яти питань, то цим би порушили норми чинного законодавства та не мали б можливості повноцінно провести чергову сесію міської ради.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 13