УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Кам'янець-Подільський готується до новорічних свят
Автор: Alex Andrushchak   
16.12.10

Кожне місто у світі має свою центральну вулицю, площу чи проспект.

У нашому місті – це вул.Соборна. З наближенням Різдвяних та Новорічних свят її роль зросте ще більше: тут планується проведення новорічного ярмарку і тисячі кам’янчан будуть проходити по ній до міської новорічної ялинки.

10 грудня ц.р. у виконавчому комітеті міської ради відбулась зустріч з більш ніж 50 суб’єктами господарської діяльності торгівлі та сфери послуг, заклади яких розташовані по вул.Соборній. У зустрічі взяли також участь керівники МВ УМВСУ, спеціальної контрактної роти, управління економіки, СКП «Міськліфтсвітло», працівники засобів масової інформації.

Зустріч проводив заступник міського голови Василь Сукач У своєму зверненні до підприємців Василь Олександрович акцентував увагу на спільній роботі підприємців, управлінь виконавчого комітету, міських служб по підготовці та проведенню Новорічних та Різдвяних свят, на необхідності прикрасити торгові зали та вітрини магазинів та кафе, на придбанні новорічних гірлянд та ін. Зокрема, працівники СКП «Міськліфтсвітло» розпочнуть монтаж ілюмінаційних прикрас 20-21 грудня. Відкриття новорічної ялинки на площі Польський ринок у Старому місті призначено на 24 грудня. Як уже повідомлялось, за ініціативи міського голови М.Сімашкевича з 27 по 30 грудня біля магазинів «Комфорт», «Олімп», «Соборний» буде проводитись новорічний ярмарок товарів підприємств міста та району за цінами виробників. Дотримання громадського порядку та збереження матеріальних цінностей будуть забезпечувати працівники міськвідділу міліції та спеціальної контрактної роти.

Начальник відділу торгівлі управління економіки С.Цвяк надав присутнім інформацію про проведення передноворічної торгівлі ялинками у місті.

За розпорядженням міського голови М.Сімашкевича від 10.12.2010 № 892-р визначено місця для тимчасової торгівлі ялинками. Вона буде здійснюватись з 20 по 30 грудня 2010 р. з 10.00 год. до 18.00 год. на ринку ТзОВ «Династія» по вул.Кн.Коріатовичів,14, по вул. Червоноармійській, 41 біля кафе «Морозиво», по вул. Ценського, 5 в селищі цукрового заводу, по вул. Миру, 4 в мікрорайоні Першотравневому та по вул. 30 років Перемоги, біля ринку «Вікторія» в Жовтневому мікрорайоні.

Підприємців також проінформували, що виконавчий комітет відзначить найкраще оформлений до новорічних свят об’єкт торгівлі, заклад ресторанного господарства та сфери послуг

По обговорюваних питаннях підприємці висловили готовність до співпраці з міською владою.

Заступник начальника управління економіки С.Цвяк

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
459 гостей