УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Політичні репресії в Кам'янець-Подільському районі
16.12.10

Представники режиму Януковича-Азарова-Тігіпка на Хмельниччині чинять тиск на членів ВО "Свобода", а також учасників акцій протесту проти Податкового кодексу.

Після завершення виборів до місцевих рад в Кам'янець-Подільському районі голова місцевої райдержадміністрації М.Желізник розпочав цілеспрямовані політичні репресії проти свободівців. Комісія управління освіти впродовж місяця безпідставно провела низку тотальних перевірок роботи директора Боришковецького НВК, голови Кам'янець-Подільської районної організації ВО "Свобода" Олександра Барановського. Неодноразово звучали натяки на звільнення. Причому тиск на свободівця посилився після так званих "податкових бунтів". Олександр Барановський директор навчального закладу з багаторічним досвідом, користується авторитетом в педколективу, повагою у дітей та батьків.

ВО "Свобода" вимагає від голови РДА М.Желізника припинити політичні репресії проти свободівця і займатися господарськими проблемами мешканців району.

"Свобода" розцінює факт політичного переслідування як виклик усій організації, а тому буде реагувати адекватно на всі подальші спроби тиску на людей за політичні погляди.

Політичні переслідування дозволяє собі і влада у Старосинявському районі. Під час акцій протесту проти Податкового кодексу, за ініціативи місцевої організації ВО "Свобода" було проведено збір підписів громадян з вимогами відхилити злочинний кодекс Азарова-Тігіпка. Причому звернення, окрім самих підприємців, активно підписували пенсіонери, вчителі, лікарі і навіть державні службовці.

Сотні підписів з вимогами було передано голові РДА. Після прийняття кодексу почалося проведення так званих профілактичних бесід з підписантами звернення. Окремих з них викликали в РДА для дачі пояснень.

ВО "Свобода" розглядає такі дії як грубе порушення конституційних прав громадян і спроби політичних репресії проти учасників мирних акцій протесту. Неприпустимо, коли чиновник, який перебуває на службі в людей дозволяє собі вимагати пояснень за поставлений підпис.

"Ми неодноразово заявляли, що теперішня влада веде країну до поліцейського устрою. Політичні репресії – це одне із нововведень режиму. Це нововведення місцеві прислужники і намагаються реалізувати, користуючись тактикою каральних органів НКВД. Хочу наголосити, що "Свобода" неодноразово проводила акції проти сваволі влади і захищала права людей. Сьогодні, ми будемо адекватно реагувати на спроби тиснути на членів нашої організації, не дозволимо нікому переслідувати людей за політичні переконання. Подібними заходами влада робить нас сильнішими, згуртованішими та налаштованими стояти до кінця. Люди можуть і будуть захищати себе. Це, зокрема, яскраво засвідчили останні акції протесту на Хмельниччині", - наголосив голова Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігор Сабій.

 
Обговорення (4 коментарів)
Політичні репресії в Кам'янець-Подільському районі   16.12.2010 [20:23:46]
Обговорення статті: Політичні репресії в Кам'янець-Подільському районі

Хоча Свободівці ті ж самі запроданці-корупціонери, але репресії ведуться проти всіх не згодних...
Це повернення совдеповських часів у суміші з 90...
Дивився у верховній раді, штурм партією обриганів... Так там заслали телоохоронців, в чорних гольфиках, які тупо віддубасили б'ютівців, поламали руки...
Мабудь після цього випадку той, хто підтримує партію обриганів і Яника стане моїм ворогому, тому що вже рік при владі, а ніхрена не зробили і лиш ганяють всіх незгодних по міліціям/тюрмам...
#27807
RE: Політичні репресії в Кам'янець-Подільському районі   17.12.2010 [18:28:36]
#27840
RE: Політичні репресії в Кам'янець-Подільському районі   17.12.2010 [20:15:24]
ага... блін, якби ж готувалося якесь повстання, озброєне....
Але то таке, бан зараз зароблю))
Хоча читав щось таке, що весною буде повстання в Україні проти владного режиму...
Головне - щоб вистачило зброї і набоїв, а то 450 депутатів + куча всяких там помічників, міністрів та ін... Більше 2000 тисяч буде)))

p.s. Адміни, не баньте!))))
#27843
RE: Політичні репресії в Кам'янець-Подільському районі   19.12.2010 [20:25:07]
Вiталiй написав(ла):
Цитата:
П-ць пiдкрався нэпомiтно.

Очень даже заметно
#27884

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
14 гостей