УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Прослуховування на звання «зразкових» та «народних» серед колективів Кам'янця-Подільського
Написал Alex Andrushchak   
20.12.10
Завідувач відділу культури Кам'янець-Подільської міської ради – Чорнобиль Ольга Володимирівна

26 листопада у концертному залі дитячої музичної школи ім. Ф.Ганіцького відбулося прослуховування колективів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, які запропонували свої програми на присвоєння звання «зразкових» та «народних» колективів. Для прослуховування було запрошено журі з м. Хмельницького у складі: заступника директора обласного науково-методичного центру культури і мистецтв, заслуженого діяча мистецтв України Анатолія Бєлєванцева, провідного методиста центру, заслуженого працівника культури України Миколи Бідюка, методиста центру Миколи Луценка та завідувача відділом оркестрових струнно-смичкових інструментів Хмельницького музичного училища ім. В.Заремби Олександра Левчука.

Атестація колеткивів була ініційована завідувачем відділу культури міської ради Ольгою Чорнобиль.

Дитяча музична школа ім. Ф.Ганіцького (директор Віолета Синиця) представила три учнівських колективи: ансамбль скрипалів (керівник – В.Синиця), ансамбль гітаристів (керівник – В.Рябчук), а також своє звання підтвердив зразковий дитячий хор «Любава» (керівник – Л.Мартинюк). Також були представлені викладацькі колективи: струнний квінтет «Камерата» (керівник – Ю.Синиця), дует домристок у складі сестер Раїси та Олени Горченко та ансамбль народної музики «Князі України» (керівник – Р.Горченко).

Дитяча школа мистецтв (директор Валентина Рябчук) запропонувала на суд журі викладацькі колективи: струнний ансамбль «Концертіно» (керівник – О.Бордюк), ансамбль народної музики «Подільський дивограй» (керівник – В.Солтис), вокальне тріо «Елодея» (керівник – О.Гора).

Від хорової школи взяв участь жіночий вокальний ансамбль викладачів (керівник – О.Пастух).

Програма колективів включала виконання різноманітних творів за стилем, жанром та формою. Всі колективи показали високий виконавський рівень, підготували великі програми, які запевнили комісію та слухачів в тому, що колективи дійсно є концертуючими, та мають неабиякий виконавський потенціал.

Після виступів відбулось ретельне обговорення, було надано можливість керівникам поспілкуватись з членами комісії, які в свою чергу висловили думку по кожному з ансамблів. Обласним журі високо оцінена робота струнного квінтету «Камерата», прозвучала подяка за велику працю та фахову майстерність у роботі трьом учнівськими ансамблями дитячої музичної школи ім. Ф.Ганіцького. Відмічено професійність та художню виразність вокального тріо «Елодея» дитячої школи мистецтв.

Було вказано на недоліки в роботі та сподівання на те, що колегія в м. Хмельницькому присвоїть звання достойним колективам.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15