УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
регіонали і їх союзники продовжують дерибанити бабло. 75 тис. грн - на молодіжне кредитування, 1 млн
29.12.10
29 грудня 2010 року відбулася друга сесія Хмельницької обласної ради VІ скликання. Основним питанням порядку денного було ухвалення бюджету області.

На початку сесії з порядку денного було вилучено питання "Різне", аби не дозволити фракції ВО "Свобода" озвучити кілька депутатських запитів та заяв з приводу політичних репресій на Хмельниччині, необхідності розблокувати ринок зерна та втрутитися в ситуацію із черговим заниженням закупівельних цін на молоко.

Прорегіональна більшість на догоду окупаційному режиму вирішила ухвалити головний фінансовий документ області нашвидкоруч, без належного обговорення.

Проти такого розвитку подій в раді виступили лише депутати-свободівці, які озвучили свою позицію щодо неприпустимості ухвалення бюджету в такий спосіб.

Під час виступів депутати від "Свободи" наголосили, що шлях, який запропонували регіонали та їхні сателіти в раді є відверто хибним. Саме ним пішла Верховна Рада, а також ті обласні ради, які очолюють реґіонали. Цього року всі вони ухвалюють кошториси практично синхронно, не провівши обговорення, не вникнувши в суть жодної цифри. Причому бюджети не витримують критики і засвідчуть повну узурпацію економічної влади в державі та перетворення органів місцевого самоврядування на німий додаток до адміністрації Януковича-Азарова-Тігіпка. Львівська, Івано-Франківська та Тернопільська обласна ради, керовані головами від ВО "Свобода", пішли іншим шляхом, вони свідомо взяли паузи для детального укладення бюджетів. У таких умовах на січень 2011 р. закладаються видатки в 1/12 від бюджету 2010 р., місцеві ради продовжують працювати над кошторисними сумами наступного року. В цьому разі вони можуть чітко звітувати, звідки візьмуться ті чи інші надходження, або куди буде скеровано витратні статті. У такому разі співпраця депутатів із місцевою громадою є максимально прозорою. "Бюджет, який нам пропонується ухвалити сьогодні не пройшов належного аналізу та обговорення. Прийняття такого фінансового документу неприпустиме. Бюджет не розрахований на людей, його мета покращити вже і без того не бідне становище керівництва області. Такий бюджет – це знущання над реальними потребами людей і прямий виклик мешканцям області, особливо в умовах кризи.

Чого лише варте порівняння коштів, виділених на надбавки для керівництва обласної ради, і компенсацію на програму молодіжного житлового кредитування. Зарплати і надбавки трьох чиновників в 3 рази перевищують все молодіжне кредитування. А витрати на автотранспорт ради перевищує усе молодіжне кредитування області у більш, ніж 10 разів. Оце і є покращення життя вже сьогодні", - наголошувалося у коментарі до прийняття бюджету.
Депутати від "Свободи" вимагали виключити з порядку денного питання ухвалення бюджету області, провести належне його опрацювання, дозволити внести поправки і вийти на адекватний фінансовий документ. Питання ухвалення бюджету розглянути на січневій сесії обласної ради. Однак ця пропозиція не отримала підтримку депутатів обласної ради.

В результаті голосування бюджет Хмельницької області було прийнято. Причому його, окрім більшості з Партії регіонів, Народної партії, Сильної України і Української народної партії, підтримали також "тушки" з національно-демократичних сил.

Проти проголосували тільки депутати-свободівці.
 
Обсуждение (7 комментариев)
регіонали і їх союзники продовжують дерибанити бабло. 75 тис. грн - на молодіжне кредитування, 1 млн   29.12.2010 [12:55:11]
Обговорення статті: регіонали і їх союзники продовжують дерибанити бабло. 75 тис. грн - на молодіжне кредитування, 1 млн

І ось після такого мені хтось буде казати, що Яник і його партія обриганів щось нормальне зроблять??
Та вони найбільше зло в Україні за останні кілька десятків років!!!

Хотів би я глянути донецьким ідіотам, які голосували за цього ідіота.....
#28404
RE: регіонали і їх союзники продовжують дерибанити бабло. 75 тис. грн - на молодіжне кредитування, 1 млн   29.12.2010 [16:57:12]
;) ...Зарплати і надбавки трьох чиновників в 3 рази перевищують все молодіжне кредитування. А витрати на автотранспорт ради перевищує усе молодіжне кредитування області більше, ніж в 10 разів. Оце і є покращення життя вже сьогодні!!!

...гляньте на слідуюче:
Прикрепленный файл:
Имя файла: _______2011.pdf
Размер файла: 1632848 пїЅпїЅпїЅпїЅ
#28411
RE: регіонали і їх союзники продовжують дерибанити бабло. 75 тис. грн - на молодіжне кредитування, 1 млн   29.12.2010 [17:41:18]
Ой батєнька не так думаєш, Яники не ідіоти - вони бабки дирибанят, ідіоти ми - бо на це дивимся і терпимо.
#28414
RE: регіонали і їх союзники продовжують дерибанити бабло. 75 тис. грн - на молодіжне кредитування, 1 млн   29.12.2010 [18:28:26]
Ну треба вбити того дурного Яника і кілька тисяч людей, їхніх служителів, а перед тим перевести їхні гроші на рахунок України)))
#28417
RE: регіонали і їх союзники продовжують дерибанити бабло. 75 тис. грн - на молодіжне кредитування, 1 млн   31.12.2010 [01:07:05]
Felorgas написав(ла):
Цитата:
Ну треба...)))


...народ починає сміятись по-дорослому.

;) Саме ось те, на перший погляд малесеньке ваше - А ПЕРЕД ТИМ гарантує їм достатньо довге світле майбутнє...

;) У Вас вийшов переспів з Віктором Трігубом,а саме з Маленькою Партією Снайперів України, в якої гасло - "10-патронів та 1000-чу в тюрми." І Україна заживе з Ordem e Progresso за одну ніч. Новорічний гумор, але як кажуть древні греки: - "в каждой шутке есть доля шутки")))
Всім щасливого Нового Року! ! !
#28483
RE: регіонали і їх союзники продовжують дерибанити бабло. 75 тис. грн - на молодіжне кредитування, 1 млн   31.12.2010 [08:19:45]
Гроші з них треба витягнути таки, а це можна зробити жахливими тортурами зі сверлом, шилом, розжареним залізом та іншими цікавими пристроями!
Україна винна світові сотні мільярдів доларів і віддавати їх нам, простим обивателям, а не тим чуркам у влади...((((
А так і моральне задоволення за знущання над тими байстрюками при владі і отримаються гроші для повернення боргів і закриття дефіциту бюджету!
#28485
RE: регіонали і їх союзники продовжують дерибанити бабло. 75 тис. грн - на молодіжне кредитування, 1 млн   31.12.2010 [08:22:08]
VLATKA написав(ла):
Цитата:

..."10-патронів та 1000-чу в тюрми."...


А нахрена то бидло в тюрмі годувати??? Краще вивезти десь в море подалі від торгівельних шляхів і викинути, хай пливають! Спробують, як живеться людям в Україні (адже й так получається - поки є сили - тримаєшся на воді, виснажився або на мить зупинився - і ти вже під водою тонеш!)!!!
#28486

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 9