УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Зустріч з виробниками хліба та хлібобулочних виробів Кам'янця-Подільського
Written by Alex Andrushchak   
chetver, 30 hruden` 2010

29 грудня ц.р. під головуванням першого заступника міського голови Горшунова Г.І. проведено робочу нараду з керівниками підприємств - виробників харчової промисловості міста. Вже стало традицією напередодні Новорічних та Різдвяних свят зустрічатись з виробниками хліба та хлібобулочних виробів для обговорення важливих питань. А саме, забезпечення виконання виробниками замовлень торгівлі в святкові дні, узгодження графіків роботи підприємств-виробників, недопущення фактів відсутності хліба в торговельній мережі по мікрорайонах міста.

У зустрічі взяли участь та виступили з пропозиціями голова правління ЗАТ «Кам’янець-Подільський хлібокомбінат» Лящук Н.Г., директор ТОВ «Український кристал» депутат міської ради Юр’єв В.В., директор ТзОВ «Селена ЛТД» Петровський В.Б., директор ТзОВ «Товтри» Логін В.Т., регіональний представник ТзОВ «Агробізнес» м. Волочиськ Овчарук В.Є., начальник управління економіки Майя Гурська та завідувач відділу торгівлі цього ж управління Сергій Цвяк.

Зокрема, Наталія Лящук повідомила присутнім, що підприємство ЗАТ «Кам’янець-Подільський хлібокомбінат» буде працювати без жодного вихідного дня. Вихідними днями у колективів ТзОВ «Селена ЛТД», ТОВ «Український кристал» та одного з найбільших постачальників хліба у місто – ТзОВ «Агробізнес» будуть лише 1 та 7 січня. Без вихідних днів працює також Хмельницьке підприємство «Стіомі Холдинг». Відділу торгівлі управління економіки цю інформацію, як і телефони служб постачання підприємств-виробників, зобов’язано довести до відома керівників та власників торговельної мережі.

По всіх мікрорайонах міста визначені продовольчі магазини, які у святкові дні працюватимуть, в основному, без вихідних. Це – всі торгові об’єкти ЗАТ «Хлібокомбінат» (крім кіоску по вул.Кн.Коріатовичів біля входу в ринок), переважна більшість кіосків ТОВ «Український кристал» і ін.

А по мікрорайонах - це більше 30 магазинів та супермаркетів, робочу нараду з якими заплановано провести 30 грудня.

Керівники підприємств-виробників запевнили міську владу та жителів міста, що повністю виконають заявки торгівлі. В свою чергу, від імені виконавчого комітету Григорій Горшунов акцентував увагу управління економіки на необхідності посилення організаційної роботи з власниками торговельної мережі при формуванні замовлень на поставки хліба у магазини.

Начальник правління економіки М.Гурська

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
11 guests and 1 member online
Kamela