УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року
Написал Alex Andrushchak   
03.01.11

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року триватиме з 9-00 1 січня до 24-00 28 лютого.

Крок перший. Визначтеся з напрямом підготовки (спеціальністю), за яким бажаєте навчатись у вищому навчальному закладі.

Крок другий. Зверніться до приймальної комісії вищого навчального закладу, до якого плануєте вступати, та ознайомтесь із Правилами прийому, де вказано перелік конкурсних предметів, результати зовнішнього незалежного оцінювання з яких мають бути зазначені в Сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат).

Крок третій. Здійсніть вибір предметів, із яких Ви бажаєте скласти тести.

Увага! У 2011 році зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з дванадцяти предметів.

Українська мова та література – 2, 3 червня

Іноземні мови – 6 червня

Математика – 8 червня

Російська мова – 10 червня

Біологія – 14 червня

Історія України – 17 червня.

Фізика – 20 червня

Географія – 22 червня

Хімія – 24 червня

Загальна кількість предметів, вибраних Вами для складання тестів, не повинна перевищувати п’яти.

Вам буде надано можливість скласти тест лише з однієї іноземної мови.

Крок четвертий. Підготуйте необхідні для реєстрації документи та матеріали:

- копію паспортного документа або свідоцтва про народження (для осіб, які народилися після 1 вересня 1994 року та не отримали паспорт);

- копію документа про повну загальну середню освіту. Якщо Ви такого документа ще не маєте, але здобудете повну загальну середню освіту в 2011 році, то необхідно надати довідку з навчального закладу за формою, розробленою Українським центром оцінювання якості освіти;

- висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження зовнішнього незалежного оцінювання (у разі потреби надають особи, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі в тестуваннях); - дві фотокартки розміром 3х4 см;

- переклади документів державною мовою, завірені нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою).

На копіях документів, що надаються для реєстрації, напишіть «Із оригіналом згідно» та поставте підпис.

Крок п’ятий. Оформіть заяву-реєстраційну картку.

Для цього зверніться до пункту реєстрації (Управління освіти і науки, м. Кам’янець-Подільський, вул.. Північна 96А, т. 03849 5-18-12) або зробіть це самостійно, скориставшись Програмою створення заяви-реєстраційної картки особи, яка бажає пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2011 році, розробленою в Українському центрі оцінювання якості освіти та розміщеною на його офіційному веб-сайті (www.testportal.gov.ua ) або ВРЦОЯО (www.vintest.org.ua ) з 9.00 01 січня 2011 року.

Крок шостий. Надішліть не пізніше 28 лютого на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (далі – регіональний центр) реєстраційні документи. Радимо надсилати їх цінним листом з описом вкладення. (21009, ВРЦОЯО, м.Вінниця, вул. Київська,46)

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано Вам рекомендованим листом.

Застереження:

Ви не будете зареєстровані для проходження зовнішнього оцінювання, якщо:

- надасте не всі документи, необхідні для здійснення реєстрації;

- неналежно оформите заяву-реєстраційну картку;

- зазначите в заяві-реєстраційній картці недостовірні дані;

- подасте заяву пізніше встановленого терміну (дата подання визначається за поштовим штемпелем).

Також Вам буде відмовлено в реєстрації, якщо немає можливості створити особливі (специфічні) умови для проходження зовнішнього оцінювання відповідно до висновку закладу охорони здоров’я.

Про факт відмови в реєстрації для проходження зовнішнього оцінювання Вам буде повідомлено рекомендованим листом. Якщо протягом трьох тижнів із моменту відправлення реєстраційних документів Ви не отримали підтвердження про реєстрацію або лист з відмовою в реєстрації, зверніться до відповідного регіонального центру за телефоном інформаційної підтримки.

У разі отримання повідомлення про відмову в реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні, усуньте причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, та ще раз надішліть до відповідного регіонального центру необхідні для реєстрації документи.

Якщо у Вас виникла потреба змінити перелік предметів, із яких необхідно складати тести, внести зміни до персональних даних, пройдіть реєстрацію повторно, надіславши до регіонального центру реєстраційні документи та раніше отриманий Сертифікат.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити лише до 20 березня (дата подання визначається за поштовим штемпелем).

Не відкладайте реєстрацію на останні дні. Це зумовить додаткові проблеми як для Вас, так і працівників регіональних центрів. Бажаємо успіхів!

 
Обсуждение (6 комментариев)
Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року   04.01.2011 [12:29:05]
** Обговорення статті: Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року **

скачала програму.. роздрукувала... залишилось заповнити і здати... але і хочеться і стрьомно=) мені просто не обов'язково зараз здавати... я ще маю вибір... хочеться побачити свої сили...
#28552
RE: Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року   04.01.2011 [18:03:31]
Що значить - "стрьомно"?! Вирішили - здавайте! Але не з бухти-барахти. Свої сили треба перевіряти, якщо серйозно готувалися, а не просто так. У вас ще є час на підготовку, варто займатися 3-4 години щоденно, а тоді "пробувати". Бо так нічого доброго не випробуєте, це я вже точно знаю. І не вірте, будь ласка, казкам про "Можнавгадати"
#28559
RE: Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року   04.01.2011 [18:41:54]
та я не вірю байкам... просто я особливо й не маю часу готуватись... от просто дізнатись про свій рівень знань..
от і не знаю.. Хочеться здати і таки мабуть здам.. .дещо вже почала повторювати.. до дечого руки ще не дійшли ,я б зараз не оформлювала заявку, але прогавила про пробне тестування =( так би й готувалась потрошки...
#28564
ВЕЛИКЕ ПИТАННЯ, ДО ЗНАЮЧИХ ЛЮДЕЙ! Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року   14.01.2011 [14:52:11]
якщо я навчаюсь в коледжі на 2 курсі і планую продовжити навчання до 4 курсу, маю бажання здати ЗНО для оцінення своїх знань. виникає ось яке питання, у довідці про отримання атестату, яку я повинна відправити, який термін отримання атестату має бути вказаний? теоретично я його отримую у цьому році, але фактично я його отримую у кінці 4 курсу (2013 рік) разом з дипломом.
#28971
RE: ВЕЛИКЕ ПИТАННЯ, ДО ЗНАЮЧИХ ЛЮДЕЙ! Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року   14.01.2011 [15:23:06]
Своє питання ви можете сформулювати на сайті вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти (ссилки я добавляти не вмію! ) Там спеціалісти вам дадуть вичерпну відповідь, бо так собі набоум відповідати...
#28974
Поради від управління освіти і науки щодо підготовка до ЗНО – 2011:   18.02.2011 [21:56:56]
Поради від управління освіти і науки щодо підготовка до ЗНО – 2011:


Вивчайте та повторюйте навчальний матеріал відповідно до програмових вимог ЗНО з того чи іншого предмета.
Користуйтеся посібниками, довідниками, збірками тестових завдань (рекомендованими МОН України).
Цікавтеся матеріалами щодо ЗНО, які розміщуються на сайті ВРЦОЯО (www.vintest.org.ua).

Візьміть участь у пробному тестуванні, що дасть можливість ознайомитися з процедурою проведення ЗНО, форматами тестових завдань, формою бланків та правилами їх заповнення та допоможе почувати себе впевнено під час основного випробування.

Пробне тестування відбудеться у квітні 2011 року:
02.04.2011 з української мови та літератури, англійської, німецької, французької, іспанської мов, біології, фізики;
09.04.2011 з історії України, математики, хімії, географії, російської мови.


Як підготуватися до проходження ЗНО

У систему самопідготовки потрібно активно вводити тестові технології, адже недаремно говорять, що «неможливо навчитися плавати, стоячи на березі». Тренування у виконанні тестових завдань дозволяють реально підвищити тестовий бал.

Знаючи типові конструкції тестових завдань, Ви практично не будете витрачати час на розуміння інструкції. Під час таких тренувань формуються відповідні навички саморегуляції і самоконтролю.

Складіть план занять. Для початку потрібно визначити: хто Ви – “сова” чи “жайворонок”, і відповідно до цього максимально використовувати ранковий чи вечірній час.

Складаючи план на кожен день підготовки, необхідно чітко з’ясувати, що саме сьогодні буде вивчатися. Не взагалі: “трохи позаймаюся”, а які саме розділи чи теми.

Почніть з найважчого (з того розділу, який знаєте найгірше ).

Якщо Вам важко “розкачатися”, можна розпочати з того матеріалу, який Вам найбільше цікавий. Можливо, поступово Ви ввійдете у робочий ритм і справи підуть…

Не варто прагнути до того, щоб прочитати і запам’ятати напам’ять увесь підручник. Корисно структурувати матеріал за рахунок складання планів, схем, причому бажано на папері.

Плани, опорні схеми корисні і тому, що їх легко використовувати під час швидкого повторення матеріалу.

Чергуйте заняття і відпочинок.

Наприклад, 40 хвилин занять, потім 10 хвилин – перерва.

Психологи радять увести в інтер’єр кімнати жовтий і фіолетовий кольори, оскільки вони підвищують інтелектуальну активність. Для цього буває достатньо якої-небудь картинки в цих тонах.

Виконуйте якнайбільше різноманітних тестів з того чи іншого предмета.

Ці тренування ознайомлять Вас з конструкціями тестових завдань.

Тренуйтесь із секундоміром у руках (на завдання з однією правильною відповіддю в середньому потрібно 1-2 хвилини).

Готуючись до зовнішнього незалежного оцінювання, ніколи не думайте про те, що не справитесь із завданням.


Бажаємо успіхів!


я взяла це тут
#30823

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 10