УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Яценюка, Кириленка та Наливайченка критикують за «подарунок владі»
Написал MenDu4   
26.01.11

У Народному комітеті захисту України розчаровані, що деякіполітичні сили та їх лідери, які називають себе опозиційними, «діють на догодурежиму Віктора ЯНУКОВИЧА».

Як йдеться в переданому УНІАН коментарі заступника координатораНародного комітету захисту України, заступника голови Української всесвітньоїкоординаційної ради Михайла РАТУШНОГО, «на жаль, деякі політичні лідери навітьу День Соборності України не змогли переступити через власні амбіції та спільновідзначити свято Злуки українських земель. Цим вони зробили подарунок владі».

Так, відзначає заступник координатора НКЗУ, лідер «Фронту змін»Арсеній ЯЦЕНЮК, «попри численні звернення нас, організаторів віча, чомусьпровів альтернативне відзначення, не на святому та історичному Софійськомумайдані у Києві, а на Контрактовій площі».

М.РАТУШНИЙ нагадав, що Акт проголошення Злуки та Четвертийуніверсал Української Народної Республіки 1919 року проголошувалися саме наплощі перед Святою Софією, на не на Контрактовій площі, «де переважно укладалиугоди крамарі». «Ми чекали на Софійському майдані на Арсенія ЯЦЕНЮКА,В’ячеслава КИРИЛЕНКА, Валентина НАЛИВАЙЧЕНКА і хотіли, щоб вони виступили, алевони або зовсім не з’явилися (як А.ЯЦЕНЮК і В.НАЛИВАЙЧЕНКО), або категоричновідмовилися брати слово (як В.КИРИЛЕНКО)», - говорить М.РАТУШНИЙ.

«Мені сумно, що політичні сили та їх лідери, які називають себеопозиційними, діють на догоду режиму Віктора ЯНУКОВИЧА та демонструють своєнебажання консолідуватися та виступати разом. Це свідчить про нещирість наміріві декларацій», - стверджує М.РАТУШНИЙ.

Як повідомляв УНІАН, 22 січня 2011 року на Софійській площі вКиєві відбулося організоване опозиційними силами святкування Дня СоборностіУкраїни. Ініціативу Народного комітету захисту України з проведення вічепідтримали: всеукраїнські об’єднання "Свобода" та"Батьківщина", Європейська партія України, Конгрес українськихнаціоналістів, партія “Реформи і порядок”, Українська народна партія, партія"Народна самооборона", багато громадських організацій, Українськаправославна церква Київського патріархату, Українська греко-католицька церква,інші.

Водночас напередодні віче представники НКЗУ висловлювали жаль зтого приводу, що А.ЯЦЕНЮК та його політ сила запланували альтернативну акцію наКонтрактовій площі.

У відповідь 19 січня лідер партії «Фронт Змін» А.ЯЦЕНЮК повідомиву листі до координатора Народного комітету захисту України Дмитра ПАВЛИЧКА, щопредставники політичної партії «Фронт Змін» візьмуть участь у віче до ДняСоборності України, що відбудеться на Софійській площі в Києві. Як зазначавА.ЯЦЕНЮК, «враховуючи роль Акту Злуки в українській історії й потребупродемонструвати суспільству єдність сил, які протистоять антиукраїнській, роз’єднувальнійполітиці чинної влади», «Фронт Змін» делегує для участі в мітингу своїхпредставників, зокрема члена бюро партії Лілію ГРИНЕВИЧ».

 

 
Обсуждение (2 комментариев)
Яценюка, Кириленка та Наливайченка критикують за «подарунок владі»   26.01.2011 [10:20:13]
** Обговорення статті: Яценюка, Кириленка та Наливайченка критикують за «подарунок владі» **

то така історична традиція, на два українці - три гетьмани.
#29741
RE: Яценюка, Кириленка та Наливайченка критикують за «подарунок владі»   26.01.2011 [11:00:46]
Та ніхто з тих прихвостнів не є націоналістом! Вони позери нещасні, які прикриваються націоналізмом, щоб добратися до влади!
#29746

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 11