УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Кам'янець-Подільської міської ради
Written by Alex Andrushchak   
p'yatnytsya, 28 sichen` 2011

27 січня в міській раді проходило чергове засідання виконавчого комітету. Розпочалось засідання з представлення нового члена виконавчого комітету. Ним став голова міської ради ветеранів Леонтій Рогаль.

На розгляд членів виконкому виносилось 24 питання. Серед доповідачів: директор соціального центру «Надія» Катерина Грубеляс, завідувач відділу технічної інвентаризації БТІ Поліна Рєзнік, начальник фінансового управління Олександра Шевчук, начальник управління УЖКГ Сергій Середюк, начальник служби у справах дітей Лілія Бевз, начальник управління економіки Майя Гурська.

Майя Дмитрівна доповідала з питання «Про погодження тимчасового Положення про порядок видачі дозволів на розміщення об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території міста». Згідно нового Податкового кодексу, фінансовий збір за видачу дозволів відмінено, документи дозвільного характеру видаватимуться безкоштовно. Члени виконавчого комітету поставили перед управлінням економіки завдання: спростити систему видачі дозволів та відправили дане питання на доопрацювання.

Також затверджено тарифи за паркування транспортних засобів на паркувальних зонах, які обслуговує КП «Крок-плюс». Згідно рішення виконавчого комітету від 27 січня він складатиме 2 грн. враховуючи ПДВ.

На доопрацювання відправили і питання «Про затвердження лімітів відпуску питної води з комунального водопроводу та прийняття в систему комунальної каналізації стічних вод підприємствами міста на 2011 рік».

Джерело: http://kam-pod.gov.ua/?p=8251

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
17 guests online