УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Позачергова сесія Кам'янець-Подільської міської ради
Written by Alex Andrushchak   
p'yatnytsya, 04 lyutyy 2011

05 лютого 2011 року о 10-00 годині в залі засідань міської ради за адресою майдан Відродження, 1 відбудеться шоста (позачергова) сесія міської ради VІ скликання.

Порядок денний:

1. Інформація про цілісний майновий комплекс КП «Міськтепловоденергія».Інформує: Ковтун Едуард Олексійович – начальник управління правового супроводу та контролю.

На сесію запрошуються депутати міської ради, депутати обласної ради, завідувачі відділів та начальники управлінь міської ради, керівники підприємств, установ та організацій міста.

 
Discuss (2 posts)
Позачергова сесія Кам'янець-Подільської міської ради   06.02.2011 [12:21:31]
Обговорення статті: Позачергова сесія Кам'янець-Подільської міської ради

Цитата:
5 лютого в екстреному порядку було скликано позачергову сесію міської ради. Основним питанням було обговорення ситуації, що склалася навколо КП «Міськтепловоденергія». Вже повідомлялося, що 2 лютого Рівненський апеляційний господарський суд скасував ухвалу Хмельницького господарського суду про розірвання договору із ЗАТ «Тепловоденергія» та повернення цілісного майнового комплексу в комунальну власність. Приводом для такого рішення стали «нововиявленні обставини».
Доповідав з цього приводу начальник управління правового супроводу та контролю Едуард Ковтун.
Головний юрист виконкому вважає, що зараз не варто приймати поспішних рішень, а потрібно дочекатися постанови суду, яка прийде у понеділок-вівторок, і лише тоді писати касаційну скаргу, бо під час суду було зачитано лише постановчу частину рішення, а мотивація для прийняття такого рішення поки не відома. Щодо можливого захоплення підприємства колишніми орендарями, то поки такі дії будуть розглядатися як неправомірні.
Михайло Сімашкевич зауважив: «Ми не можемо стояти осторонь цієї справи, потрібно детально вивчити стан справ». Саме тому з цього приводу створено спеціальну комісію у складі 17 чоловік. Очолив комісію заступник міського голови Сергій Бабій.
Як стало зрозумілим із виступів на сесії, міський голова та депутати виступають за те, щоб підприємство зберегти у комунальній власності, проте не відкидають того варіанту, що його можуть забрати у примусовому порядку.
Щодо стан справ на підприємстві доповів його керівник Валерій Гордійчук, який зауважив, що хоча зараз підприємство має проблеми з оплатою за газ та інші борги, але є перспективи, що до початку наступного опалювального сезону підприємство практично розрахується зі своїми боргами. Є чіткий план щодо покращення його технічного стану, бо зараз його стан просто жахливий. П’ять років оренди не пішли йому на користь.
Валерій Григорович вважає, що однією з серйозних проблем є те, що київські орендарі присилають сюди керівниками людей, які абсолютно не мають досвіду роботи у тепловій енергетиці, не знають цієї сфери, а для такого стратегічного об’єкту це є недопустимим. Крім того, ні для кого не секрет, що для потенційних власників, основне – це отримання прибутків, тому не відомо, якими можуть бути тарифи.

http://novini.net.ua/?p=5666
#30193
Позачергова сесія Кам'янець-Подільської міської ради   08.02.2011 [20:09:47]
Більших тарифів ніж запропонував Гордійчук бути вже не може, тому боятися київських алігархів не варто.
#30303

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
13 guests online