УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Хмельницькі студенти занесли партіям-зрадникам шнурок і мило, труну та курячі тушки
04.02.11
Image

3 лютого 2011 року Хмельницька "Студентська Свобода" провела акцію, метою якого було висловлення позиції студентської молоді до політичного тушкування та зрадництва.

Приводом до акції стало голосування представників так званих націонал-демократичних сил у парламенті проектуЗакону "Про внесення змін до Конституції України щодо проведення чергових виборів народних депутатів України, Президента України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" (№7265) в цілому.

Студентську молодь обурило те, що узурпацію владу та повне нищення парламентаризму вУкраїні підтримали ті, хто прийшов до влади на національних гаслах.

Надумку, студентів їх і їхні сподівання повністю зрадили 46 б'ютівців та екс-членів фракції БЮТ-Батьківщина, 41 народний депутат фракції "Наша Україна-Народна Самооборона", серед яких майже у повному складі групи "Народної самооборони", "За Україну", "Нашої України", "Єдиного Центру" та 4 із 5 членів УНП.

Представництвам партій, які продукують тушок та зрадників студенти вручили звернення, в якому зокрема йдеться:

"Ми,студенти міста Хмельницького виявляємо вам свою недовіру. Ви – псевдопатріоти, маргінали та тушки, пройшли до Парламенту на патріотичних гаслах за Наш рахунок. Ми вам повірили і довірили своє майбутнє, а ваші депутати у Верховній зРаді голосують разом із ПР за їхні законопроекти, чим зневажають Наші права, потураючи Конституцією України.

Караючий меч Української революції не мине ваших голів, бо як говорить народна мудрість: "зустрінеш змія і зрадника – вбий спершу зрадника".

Окрім звернення, студенти передали для лідерів партій, які плодять тушок та зрадників символічні подарунки.

Представництво"За Україну" отримало мотузку і мило. Тим самим студенти натякнули зрадникам, що найвідоміший в історії зрадник Юда, закінчив в петлі.

Представництву УНП передали домовину, з написами: "Костенку від студентів", "Політичним трупам УНП" і "Іудам Верховної зРади".

ОрганізаціїБЮТу подарували десяток курячих тушок, адже саме ця фракція є найбільшим розплідником політичних зрадників у парламенті. Дві курячих тушки вивісили при вході в партійний офіс БЮТу.

 
Обговорення (1 коментарів)
Хмельницькі студенти занесли партіям-зрадникам шнурок і мило, труну та курячі тушки   07.02.2011 [20:11:34]
#30256

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
7 гостей