УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
У Хмельницькому пройшов смолоскипний марш
p'yatnytsya, 04 lyutyy 2011
Image

3 лютого 2011 року Хмельницька "Свобода" провела смолоскипний марш, присвячений річниці подвигу під Крутами та річниці створення ОрганізаціїУкраїнських Націоналістів.

Учасники смолоскипного маршу пройшли центральними вулицями міста від пам'ятника Богдану Хмельницькому до пам'ятника Тарасу Шевченку.

На завершення акції виступив заступник голови Хмельницької обласної організації ВО "Свобода", депутатХмельницької міської ради Олександр Симчишин. Свободівець наголосив, щоподвиг Героїв-Крутянців житиме вічно, адже молоді юнаки зробили свій вибір на користь України.

"Вогонь, який горів в очах Героїв під Крутами, в очах оунівців, упівців ми запалили сьогодні в Хмельницькому.

Умолоді, яка протистояла окупантам під Крутами був вибір. Можна було залишитися вдома і чекати, марно сподіваючись відсидітися у лихі часи. Був вибір і в Євгена Коновальця, його побратимів, які творили ОУН. Але Герої - лицарі ідеї і чину завжди робили вибір на користь Української Нації. Завдяки їм Україна, незважаючи ні на кого, і ні на що є. Звичайно, що це не та Соборна Самостійна Держава, за яку гинули крутянці, яку намагалися творити оунівці, за яку віддавали життя повстанці. Тому тепер вже на нас лежить відповідальність продовження боротьби за утвердження Української Національної Держави.

Кожне покоління має свої випробування, кожне покоління зобов'язане творити на користь України. Тому продовжувати славні вчинки та дії Героїв, брати відповідальність на себе повинні ми з вами - сучасна українська молодь. Наше завдання пройти випробування гідно.

Своєю щоденною діяльністю, своїми малими конкретними кроками ми повинні працювати на перемогу Української Національної Ідеї", - наголосив Олександр Симчишин.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
15 guests online