УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Зовнішнє незалежне оцінювання - крок до здобуття вищої освіти
Written by Alex Andrushchak   
ponedilok, 07 lyutyy 2011

Як і в попередньому році, в 2011 му вступна кампанія буде відбуватися через проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

В 2011 році до переліку предметів минулого року (українська мова і література, історія України, математика, біологія, фізика, хімія, географія, одна з іноземних мов (за вибором) - англійська, німецька, французька, іспанська) додається ще один предмет - російська мова.

Максимальна кількість тестів, які може скласти одна особа, залишається незмінною - п'ять. Незмінним залишається й мінімальний прохідний бал сертифіката - 124 бали, але вищі навчальні заклади можуть самостійно його підвищувати з профільних предметів.

Обов'язковим тестом буде тест з української мови та літератури. Два інших абітурієнт обирає відповідно до спеціальності обраного ВНЗ.

Тести із математики, історії України, фізики, хімії, географії, біології за бажанням абітурієнтів будуть перекладені російською, угорською, молдавською, польською, румунською, кримськотатарською мовами.

Згідно з умовами прийому до вищих начальних закладів у 2011 році зарахування до вузу відбуватиметься на підставі рейтингового (конкурсного) балу вступника.

Рейтинговий бал вступника (абітурієнта) складатиметься з балів, отриманих на зовнішньому незалежному оцінюванні, середнього бала документа про повну загальну середню освіту (атестата), а також додаткових балів за успіхи в навчанні (перемога в предметних олімпіадах, МАН (від 30 до 50 балів) та закінчення підготовчих курсів у ВНЗ (до 20 балів). Максимальна кількість рейтингових балів вступника може скласти 870 балів.

Для конкурсного відбору осіб, які вступають до ВНЗ ІІІ-ІV р.а., зараховуються бали сертифіката УЦОЯО (результати вступних екзаменів, творчих конкурсів) з трьох предметів.

Для конкурсного відбору осіб, які вступають до ВНЗ І-ІІ р.а., зараховуються бали сертифіката УЦОЯО (результати вступних екзаменів, творчих конкурсів) з двох предметів.

Вступники мають право подавати сертифікати УЦОЯО, видані у 2011 році, або сертифікати чи їх дублікати за 2008, 2009, 2010 роки.

Вступник може подати заяву та документи не більше, ніж до п’яти ВНЗ та не більше, ніж на три напрями підготовки в кожному з них.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання в Україні відбудеться з 2 до 24 червня 2011 року.

02, 03 червня - українська мова та література

06 червня - іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)

08 червня - математика

10 червня - російська мова

14 червня - біологія

16 червня - історія України

20 червня - фізика

22 червня - географія

24 червня - хімія

З 1 січня 2011 року розпочато реєстрацію на ЗНО-2011, яка триватиме до 28 лютого 2011 року.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити лише до 20 березня 2011 року. Для цього слід повторно надіслати до Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти реєстраційні документи та раніш отриманий сертифікат.

Зареєструватись можна самостійно, скачавши програму генерування бланка заяви-реєстраційної картки на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua) або Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти (www.vintest.org.ua), або скористатися послугами пункту реєстрації, створеному в управлінні освіти і науки за адресою: м.Кам’янець-Подільський, вул..Північна, 96А, т. 5-18-12

Звертаємо увагу, що нова інформація про організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання постійно розміщується на сайтах Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua), Вінницького регіонального центру якості освіти (www.vintest.org.ua), управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради (www.osvita-kp.org.ua).

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
21 guests online