УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
У Кам'янці-Подільському затверджено Програму розвитку мотоболу у місті на 2011 рік
Written by Alex Andrushchak   
p'yatnytsya, 25 lyutyy 2011

На черговому засіданні виконавчого комітету міської ради, що проходило 24 лютого, затверджено Програму розвитку мотоболу в місті Кам’янці-Подільському на 2011 рік та розглянули ряд інших питань, зокрема звіт по «Програмі зайнятості населення у 2010 році», затвердили Програму розвитку житлово-комунального господарства та енергозбереження у 2010 році» та інше.

Мотобол має в місті Кам’янці-Подільському давні традиції та потенційні можливості як популярний вид спорту. Історія розвитку мотоболу в місті сягає майже 50 років. За цей час місто не лише виростило цілу плеяду визначних спортсменів, але й забезпечило можливість проведення мотобольних ігор, спорудивши мотобольний стадіон. Все це стало підґрунтям для значних досягнень Кам’янець-Подільської мотобольної команди на українських, міждержавних та міжнародних змаганнях.

Проте слід відзначити, що в місті Кам’янці-Подільському протягом останніх 10 років спостерігається занепад мотоболу та істотне послаблення його соціальних функцій. Зокрема, за період з 2000 р. активність мотобольних формувань міста різко знизилася. Це виявилося не лише у зменшенні інтенсивності тренувального процесу, але й у зниженні досягнень мотобольної команди на змаганнях. До того ж спортивна споруда, призначена первісно для занять саме мотоболом, почала використовуватись для інших цілей.

Системність та довготривалість нерозв’язаних проблем у розвитку мотоболу в Кам’янці-Подільському призвела до того, що мотобольна команда міста у 2010 р. була позбавлена можливості брати активну участь у змаганнях Чемпіонату України з мотоболу та Кубку України з мотоболу, вже не говорячи про участь у відкритому чемпіонаті з мотоболу Республіки Білорусь. Проте, й за таких умов мотобольна команда «Поділля» Фізкультурно-спортивного товариства «Кам’янець» зайняла четверте місце у Чемпіонаті України з мотоболу 2010 року.

За словами заступника міського голови Сергія Бабія інтереси Кам’янець-Подільської міської громади потребують нагального вжиття ефективних заходів для розв’язання не лише суто спортивної, а й соціально значущої проблеми забезпечення розвитку мотоболу в Кам’янці-Подільському. Є припущення, що цьогорічний Чемпіонат України з мотоболу може пройти в Кам’янці-Подільському.

Джерело: http://kam-pod.gov.ua/?p=9022

 
Discuss (4 posts)
У Кам'янці-Подільському затверджено Програму розвитку мотоболу у місті на 2011 рік   25.02.2011 [09:32:36]
** Обговорення статті: У Кам'янці-Подільському затверджено Програму розвитку мотоболу у місті на 2011 рік **

І ні слова про фінансування тої програми.
#31205
RE: У Кам'янці-Подільському затверджено Програму розвитку мотоболу у місті на 2011 рік   25.02.2011 [12:07:23]
Є припущення, що цьогорічний Чемпіонат України з мотоболу може пройти в Кам’янці-Подільському.?????

...а питання про Кубок України-2011, який заплановано провести саме в Кам'янці-Подільському в травні місяці...

...якась незрозуміла радість на душі. Чито "крига скресла", чи "греблю прорвало".
#31213
RE: У Кам'янці-Подільському затверджено Програму розвитку мотоболу у місті на 2011 рік   26.02.2011 [01:53:30]
alex написав:
Цитата:
І ні слова про фінансування тої програми.


#31251
RE: У Кам'янці-Подільському затверджено Програму розвитку мотоболу у місті на 2011 рік   12.03.2011 [08:23:48]
Цитата:
Кам'янець-Подільський. Програма розвитку мотоболу у місті на 2011 рік, яку затвердили депутати міськради, передбачає виділення з міського бюджету 150 тис. грн.

Вже третій рік поспіль народні обранці заявляють про свою підтримку мотоболу, який ще донедавна був своєрідною візитівкою Кам'янця. На жаль, сьогодні мотобольна команда переживає не найкращі часи, а прийняті у 2009 і 2010 роках програми так і не були профінансовані. Цьогорічна Програма передбачає придбання спортивної форми та інвентарю (21 тис.), паливно-мастильних матеріалів (31 тис.), матеріально-технічних засобів та запчастин (80 тис.). На проведення навчально-тренувальних зборів передбачено 4 тис. грн., для участі у Чемпіонаті України - 11 тис. грн., Кубку України - 3 тис. грн.

Начальник мотобольної команди, президент фізкультурно-спортивного товариства "Кам'янець", майстер спорту Сергій Шварчук:
- Мотобол - це дорогий вид спорту. У середньому на утримання команди щороку потрібно 300-350 тисяч гривень. На жаль, у минулому році з міського бюджету так і не було виділено передбачених Програмою
150 тис. грн. Проте ми лише на власному ентузіазмі і завдяки допомозі вболівальників створили фізкультурно-спортивне товариство "Кам'янець", при якому розпочала функціонувати мотобольна команда "Поділля", та придбали чотири мотоцикли, інший інвентар. Завдяки цьому змогли взяти участь у Чемпіонаті України.

Цього року звернулися до міського голови Михайла Сімашкевича і він пообіцяв всіляко сприяти розвитку мотоболу. В команді є перспективні гравці, плануємо залучити молодь, створити дитячу команду. Нам потрібна лише певна фінансова допомога. Я вдячний депутатам, що вони підтримали Програму розвитку мотоболу. Сподіваюсь, що кошти все-таки надійдуть.

http://www.fortecia.com/sport/detail.php?ID=7956
#32368

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
7 guests online