УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
ІІ Всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок «Свободи» у Хмельницькому
ponedilok, 28 lyutyy 2011

26-27 лютого 2011 року в Хмельницькому відбувся ІІ Всеукраїнський футзальний турнір «Кубок «Свободи», присвячений 102-річниці від дня народження Степана Бандери.

Вже вдруге поспіль Хмельницька обласна організація ВО «Свобода» за підтримки ТМ «Фруктовий рай» та МФК «Спортлідер+» влаштувала свято футзалу у Хмельницькому. Традиційно розіграш «Кубку «Свободи» приурочили річниці з Дня народження Степана Бандери.

Цього року участь в турнірі взяли 6 команд:  «Королівський смак» представляв місто Тернопіль, «Ротор», «Самара-Фахівець», «Спортлідер+», «Поділля-УМВС» місто Хмельницький, МФК «Фортеця» - Кам’янець-Подільський. Рівень учасників змагань повністю відповідав очікуванням, частина команд виступають на першість України у першій і другій лігах.

Футзальні баталії викликали великий інтерес в гостей та мешканців міста Хмельницького. Спорткомплекс, де проходив турнір впродовж двох днів був заповнений, емоції переповнювали глядачів та учасників змагань.

Турнір пройшов за коловою системою, кожна з команд провела по п’ять ігор. Фактично всі матчі тримали інтригу до фінального свистка. А останній матч став справжньою окрасою турніру. У ньому зійшлися хмельницькі команди «Поділля-УМВС», яка вистає на першість України у першій лізі та «Самара-Фахівець». Переможець гри ставав чемпіоном.

Напружене та цікаве  протистояння завершилося перемогою «Поділля-УМВС» з рахунком 5-3. В підсумку саме «Поділля-УМВС» команда здобувши перемоги в усіх матчах, маючи в активі 15 очок і виборола перше місце. По 9 очок набрало одразу 3 команди, і лише за різницею забитих і пропущених м’ячів 2 місце посіла команда «Самара-Фахівець». Бронзовим призером турніру стала камянець-подільська «Фортеця», четверте місце посіли тернополяни з «Королівського смаку».

В рамках турніру було проведено також дві цікавих гри. Спочатку на майданчик вийшли вихованці ДЮСШ 1998 р.н., а потім товариську гру зіграли ветеранські команди м.Хмельницького та Красилова. В складі останніх вийшли колишні футболісти, які свого часу грали у вищій лізі першості України, а тепер передають багатий досвід молодшим поколінням.

Участь в нагороджені кращих гравців та команд-переможниць взяли голова Хмельницької обласної «Свободи», депутат обласної ради Ігор Сабій, його заступник, депутат облради Іван Гончар, депутат міської ради Олександр Симчишин.

 

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
13 guests online