УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Чотири Елементи Хіп-Хоп Культури (2011) - Запрошення
Written by Administrator   
vivtorok, 01 berezen` 2011

Доброго дня! В Кам'янці-Подільському проходять зйомки документально-художнього фільму про Хіп-Хоп культуру цього ж міста. Нижче є Промо-тізер із відзнятими раніше фрагментами фільму. Якщо вас цікавить участь у фільмі і є чим поділитись з нами, є якісь досягнення, про які хочете, щоб дізналось місто, тоді перегляньте це відео і подайте заявку на This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Андрій Заєць

 
Discuss (2 posts)
Чотири Елементи Хіп-Хоп Культури (2011) - Запрошення   03.03.2011 [18:29:58]
** Обговорення статті: Чотири Елементи Хіп-Хоп Культури (2011) - Запрошення **

...перепрошую, а результати минувшого конкурсу, що відбувся 24 лютого можете викласти? Дякую!
#31753
RE: Чотири Елементи Хіп-Хоп Культури (2011) - Запрошення   04.03.2011 [09:22:50]
Цитата:
Не встигли влягтися пристрасті навколо конкурсу рок музики «Пророк -2», як у міський Будинок культури вже почали сходитися любителі реп-музики. 23 лютого 2011 року у міському Будинку культури відбувся І міський конкурс реп музики «Реп-фест «Черепаха». У конкурсі взяло участь 4 команди: «Братья города», «Teхas», «Red-n-Black», «TNT» та солісти у номінації МС: МС-Рифма (Павлевич Катерина), МС-Бру Бульбанський (Буяльський Максим), МС-Безвідмовний (Єрликов Максим), МС-Funt (Гаращук Олег), МС-Белый тигр (Білик Ілля).

Журі конкурсу складалося з учасників давно існуючих в місті гуртів Матвійчука Дмитра – МС Дух – гурт «LSD», Барбарука Андрія – МС Мел- гурт «ZQ», Налівко Дмитра – МС Балон – гурт «ZQ», Ціс Андрія – МС- ALEX- гурт «POST SKRIPTUM» та завідувача відділом у справах сім’ї і молоді Нижника Сергія Володимировича.

Слід зауважити, що конкурс проходить вперше, і ще не встиг привернути увагу великої кількості глядачів. Приємно підкреслити той факт, що у конкурсі приймають участь не тільки міські гурти, але й гурти з інших міст.

Учасники конкурсу отримали пам’ятні сувеніри, а підсумки конкурсу були такими: дипломи за участь отримали солісти – МС-Funt (Гаращук Олег) та МС-Белый тигр (Білик Ілля), ІІІ місце посіла МС-Рифма (Павлевич Катерина), друге місце отримав МС-Бру Бульбанський (Буяльський Максим), диплом за І місце отримав соліст МС-Безвідмовний (Єрликов Максим) та головний приз конкурсу – навушники; диплом за участь отримав гурт «Братья города», ІІІ місце посів гурт «Teхas», друге – гурт «Red-n-Black», а переможцем міського конкурсу реп музики «Реп-фест» став реп-гурт «TNT» з міста Хотин. Вони і отримали диплом за І місце та головний приз конкурсу – навушники.

http://kam-pod.gov.ua/?p=9141
#31829

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
19 guests online