УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Ударим автопробегом по беспределу
Written by Alex Andrushchak   
vivtorok, 22 berezen` 2011

В Україні розпочався автопробіг-протест.

Зі Львова до Києва стартував автомобільний марш протесту "Рушай брате, час вставати!", ініційований Асамблеєю громадських організацій малого та середнього бізнесу, із залученням громадських рухів та об‘єднань Львівщини.

Як передає кореспондент УНІАН, до Києва виїхали 40 вантажних автомобілів та 50 легковиків.

Після короткого брифінгу автомобілісти пов’язали на машини синьо-жовті стрічки, закріпили державні прапори України і стяги із символікою Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу. На одному з автомобілів був закріплений плакат з написом "Ударим автопробегом по беспределу". О 12.00 колона вирушила до Києва.

За словами організаторів, у кожному місті до автопробігу приєднуватимуться місцеві автомобілісти, а 25 березня усі учасники - від Львова до Луганська - зустрінуться у Києві на Європейській площі (попередньо об‘єднання колон планувалося на Софіївській площі), де о 10.00 розпочнеться спільний мітинг-протест під гаслом: "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!".

Дві автоколони вирушать на Київ 21 березня о 12.00 одночасно з Луганська і Львова.

Західна колона пройде маршрутом Львів-Луцьк-Нетішин-Славута-Хмельницький-Вінниця-Гайсин-Умань-Тальне-Біла Церква-Київ. Східна – маршрутом Луганськ-Алчевськ-Северодонецьк-Запоріжжя-Дніпропетровськ-Кривий Ріг-Полтава-Чернігів-Київ. Закінчиться автопробіг 25 березня мітингом у Києві о 12.00 на Європейській площі біля Українського дому.

http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2011/03/22/232094
http://bilozerska.livejournal.com/413820.html

 
Discuss (6 posts)
Ударим автопробегом по беспределу   23.03.2011 [09:11:30]
Обговорення статті: Ударим автопробегом по беспределу

Цитата:
До Всеукраїнського Автомайдану, який їде до столиці, від Хмельницького долучилося чотири машини з підприємцями, студентами та пенсіонерами – всього 16 осіб.
Про це повідомила керівник регіональної Асамблеї громадських об’єднань малого та середнього бізнесу Хмельницької області Галина КУЛИК.
“Ми, як і решта колег з різних куточків України, вимагаємо у влади перегляду пенсійної реформи, сплати єдиного соціального внеску та спрощеної системи оподаткування”, – наголосила вона.
Г.КУЛИК зауважила, що маршрут західної колони Автомайдану через міста Нетишин, Славута та Хмельницький пройшов без ексцесів.
“З боку правоохоронних органів перешкоджання рухові підприємців не було”, – сказала вона.
Крім того, сьогодні у центрі Хмельницького у рамках Всеукраїнського Автомайдану відбувся мітинг за участю близько 2 тис. людей.
УНІАН http://www.unian.net

http://novini.net.ua/?p=6342
#32822
RE: Ударим автопробегом по беспределу   25.03.2011 [13:44:00]
Цитата:

Близько 30 автомобілів східної і західної колон автопробігу підприємців "Автомобільний марш протесту" об'єдналися в п'ятницю в Києві.
Учасники мітингу скандували: "Банду геть", "Ні політичним репресіям", "Відберемо Україну в олігархів". Вони тримали національні прапори, прапори Конфедерації вільних профспілок України.
За словами голови Конфедерації профспілок України, народного депутата Михайла Волинця, який приєднався до автопробігу в Києві, правоохоронні органи перешкоджали просуванню колони в столиці.
"На всьому відрізку руху східної і західної колон міліція постійно влаштовувала провокації, постійно зупиняла, оголошувала в розшук автомобілі, які були в колоні", - сказав він.
Волинець повідомив, що мітингувальники вимагають не допустити прийняття нового Трудового кодексу, проведення пенсійної реформи, провести індексацію заробітної плати і пенсій, а також внести зміни до Податкового кодексу.

http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2011/03/25/232638
#32968
Ударим автопробегом по беспределу   21.02.2021 [22:51:28]
Та а когда они не останавливали. Им же не выгодно в то время было чтобы колонна шла на митинг и т.д. Но я знаю что многие мои знакомые поддерживали таких водителей. Даже помню кому-то из тех кто был в колонне ездили на помощь, так как поломался. Но это уже мелочи, в дороге разное случается.
#116375
Ударим автопробегом по беспределу   21.02.2021 [23:11:08]
От поломки в дороге никто не застрахован абсолютно, так что ничего в этом удивительного нет. Кстати кто разбирается в запчастях. А то я все время ездил в одно СТО, которое мне делало все. А сейчас оно закрылось, а мне в другом сказали что запчасти нужно покупать и привозить, мы сами ничего не заказываем.
#116376
Ударим автопробегом по беспределу   21.02.2021 [23:12:44]
да, бывает и такое, просто СТО-шка не хочет брать на себя лишние расходы. Ведь разные клиенты бывают, приедет такой и скажет что мне не нужны такие дорогие детали.
#116377
Ударим автопробегом по беспределу   21.02.2021 [23:20:05]
А что именно надо то тебе? Просто сейчас на наш автопром в основное возят, да на машины подешевле. По типу део ланос, сенс и фольцы. Что странно на фольц очень часто встречаю детали что в интернет магазинах, что в обычных физических. Я недавно жене цилиндр замка на Volkswagen Caddy https://vce.com.ua/volkswagen/caddy/kuzov-rama-salon/zamok-zajiganiya/vag-107905855cf-tsilindr-zamka-na-volkswagen-caddy/ покупал такой. Он относительно ещё дешево получился, смотрел что такие цилиндры раньше на 500-600 гривен дороже стоили. Так же можно ещё много запчастей на skoda найти.
#116378

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
4 guests online