УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Реєстрація на ЗНО-2011 завершилась
Написал Alex Andrushchak   
24.03.11

20 березня завершилась реєстрація осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2011 році. Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти приймає листи з комплектом реєстраційних документів, поштовий штемпель відправлення яких не пізніше 20 березня 2011 року.

Цього року процедура реєстрації на тести зазнала цілий ряд змін.

Зареєструватись на зовнішнє оцінювання можна було самостійно, скориставшись програмою генерування бланка заяви-реєстраційної картки на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, або відвідати пункт реєстрації, який працював в управлінні освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради в період з 04 січня до 20 березня 2011 року. За останніми підрахунками в місті Кам’янці-Подільському для участі у тестуванні зареєструвалось 835 осіб (це ті, хто вказали місце проживання – м. Кам’янець-Подільський). З числа випускників загальноосвітніх навчальних закладів виявили бажання здобувати вищу освіту 815 учнів (88% від загальної кількості випускників). По Хмельницькій області 83% випускників шкіл зареєструвались для участі у зовнішньому оцінюванні.

Послугами пункту реєстрації скористалося 378 осіб (переважно випускники минулих років, випускники ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації). Більшість учасників здійснили процедуру реєстрації самостійно.

Найбільшою популярністю серед абітурієнтів-кам'янчан, звичайно, користується українська мова та література, оскільки є обов'язковим предметом для вступу у вищий навчальний заклад. Історію України складатимуть 77,5%, математику – 52% (майже стільки ж, як в 2010 році). Значно збільшилася кількість зареєстрованих з географії – 44% (35% – в 2010 році), з англійської мови – 40,6% (31% ), з біології – 40% (30%), з фізики – 22% (11,6%), з хімії – 14,5% (9%). Вперше до переліку предметів на ЗНО внесено російську мову, 28 осіб виявили бажання складати цей тест. Німецьку мову обрало 11 учасників, іспанську лише 2, французьку мову не обрав жоден абітурієнт.

Статистика реєстрації учасників свідчить про високу довіру до зовнішнього незалежного оцінювання, можливість вступу в омріяний вуз, маючи глибокі знання з предметів. Можливості подання документів у кілька вузів на різні спеціальності сприятиме й те, що молоді люди могли обрати на тестування до п’яти предметів.

На базі загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста створено шість пунктів тестування на чолі із відповідальними за них особами: СЗОШ №5 (Танська Тетяна Вільгельмівна), ЗОШ №7 (Лаврусевич Олег Анатолійович), НВК №9 (Худа Тетяна Володимирівна), ЗОШ №15 (Слободянюк Василь Петрович), НВК №16 (Ніколайчук В’ячеслав Дмитрович), НВК №17 (Ткачук Борис Миколайович).

Протягом червня в пунктах тестування покажуть свої знання абітурієнти не лише міста Кам’янця-Подільського, а й районів: Кам’янець-Подільського, Дунаєвецького, Новоушицького, Чемеровецького.

Щоб ознайомитись із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, в квітні буде організоване пробне тестування:

- 2 квітня 2011 року - з української мови та літератури, біології, фізики, однієї з іноземних мов (англійської, німецької, французької, іспанської)

- 9 квітня 2011 року - з історії України, математики, хімії, географії, російської мови.

На базі ЗОШ №7, ЗОШ №15, НВК №17 зможуть пройти пробні тести 952 учасники, які вчасно зареєструвались на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти. Перед початком тестування учасник повинен пред’явити такі документи:

- запрошення-перепустку;

- квитанцію про сплату вартості послуг на проведення пробного тестування;

- паспорт (свідоцтво про народження).

Методист науково-методичного центру
управління освіти і науки
Кам’янець-Подільської міської ради
Відлацька О.С.

 
Обсуждение (2 комментариев)
Реєстрація на ЗНО-2011 завершилась   24.03.2011 [11:56:56]
** Обговорення статті: Реєстрація на ЗНО-2011 завершилась **

jm
#32887
RE: Реєстрація на ЗНО-2011 завершилась   25.03.2011 [14:19:43]
larin_90 написав(ла):
Цитата:
ЗНО-2011 буде проходити з дванадцяти предметів. Абітурієнт зможе здати п‘ять з них на вибір. Звісно, вибирати треба буде в залежності від того у який ВНЗ ви подаєте документи і на яку спеціальність. Обов’язковими будуть тести тільки з української мови і літератури. В цьому році очікується найменша кількість абітурієнтів – всього 20 тисяч. Можна трохи розслабитись, але все ж на популярні спеціальності конкуренції не уникнути. http://testi.com.ua/ - надійни спосіб перевірити твою готовність до ЗНО 2011
#32974

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 14