УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Юнацький турнір з міні-футболу на Кубок «Нова Будова» в Кам'янці-Подільському
Написал Alex Andrushchak   
25.03.11

За підтримки Кам’янець - Подільської міської ради та Кам’янець – Подільської районної адміністрації в Хмельницькій області, компанія «Нова будова» організовує юнацький турнір з міні – футболу на «Кубок «Нова Будова», серед школярів міста та району, у віковій категорії 10 -12 років, в період з 28 березня (відкриття турніру) по 29 квітня (фінальна гра, церемонія нагородження).

Цей турнір буде проводитись на території району «Нова Будова», за адресою: м. Кам’янець – Подільський, вул. Князів Коріатовичів, 25, спортивний майданчик жилого району (сучасно оздоблене футбольне поле із штучним покриттям).

Основна мета цього заходу – це популяризація здорового та активного способу життя серед школярів, розвиток даного виду спорту, підвищення рівня майстерності дітей у грі з міні - футболу для подальшої успішної участі збірної команди в турнірах області, країни. Цей турнір надає можливості виявити талановитих гравців і сформувати команду, яка зможе гідно презентувати місто та район на інших змаганнях.

Наразі, створений Організаційний комітет, Головою якого обрано керівника компанії «Нова Будова» Ігоря Юрійовича Ковальського. До складу Організаційного комітету також входять представники різних установ, фахові спеціалісти, які забезпечують проведення турніру на високому рівні. Оргкомітет бере на себе повну організацію заходу, технічне забезпечення та призовий фонд, а саме:

• Всім призерам за перше, друге та третє місце: спортивна форма, м’яч, кубок, набір медалей, грамоти;

• Команді-переможцю дарується екскурсійна поїздка до міста Києва, з відвідуванням тренувальної бази, музею Футбольного Клубу "Динамо", стадіону «Динамо» ім. Лобановського, матчу турніру Чемпіонату України;

• Цінні подарунки гравцям в номінації «Кращий гравець», «Кращий воротар», «Кращий бомбардир»;

• Цінний подарунок «Самому активному вболівальнику».

Даний турнір включений в загальну спортивну програму міста та району, а Голова міської ради та Голова районної адміністраціє входять до складу Організаційного комітету в якості Почесних членів.

Довідка

Про юнацький турнір з міні-футболу на «Кубок «Нова Будова»

Юнацький турнір з міні-футболу на «Кубок «Нова Будова» вперше буде проводитись весною 2011 року за ініціативою компанії «Нова Будова». В перспективних планах є розвиток даного виду спорту на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу, який вже збудовано в районі «Нова Будова» і почне своє функціонування в 2012 року.

 
Обсуждение (2 комментариев)
Юнацький турнір з міні-футболу на Кубок «Нова Будова» в Кам'янці-Подільському   26.03.2011 [13:29:34]
Обговорення статті: Юнацький турнір з міні-футболу на Кубок «Нова Будова» в Кам'янці-Подільському

Хтось знає, що це за компанія "Нова Будова", судячи з адреси, знаходиться за переїздом.
#33021
RE: Юнацький турнір з міні-футболу на Кубок «Нова Будова» в Кам'янці-Подільському   01.04.2011 [06:28:45]
Цитата:
Участь у відкритті змагань взяли міський голова Михайло Сімашкевич, заступник голови РДА Павло Довгопол та інші гості. Також з вітальним словом до присутніх звернувся власник компанія «Нова Будова» Ігор Ковальський, який пообіцяв, що цим турніром розпочинається ціла низка заходів, спрямованих на популяризацію здорового способу життя серед молоді. «Для нас важливо, щоб свій вільний час ви проводили за корисними справами, гартували свою волю до перемоги, вчилися чесній боротьбі, – зауважив пан Ковальський.
Також стало відомо, що невдовзі буде завершено будівництво фітнес центру з великим плавальним басейном, будівництво якого розпочато минулого року. Власники компанії «Нова Будова» обіцяють спільно з міською та районної владою знайти компромісний варіант, щоб для учнів шкіл там можна було проводити уроки плавання.
Цікавинкою цього турніру є те, що у ньому бере участь одна дівчинка – учениця 6-го класу ЗОШ №11 Колупай Анастасія змагається на рівні з хлопцями та сподівається, що переможе найсильніший.

http://novini.net.ua/?p=6467
#33306

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 10