УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Відбулася 8 сесія міської ради Кам'янця-Подільського
Написал Alex Andrushchak   
30.03.11

29 березня відбулася 8 сесія міської ради. На розгляд депутатів було винесено 19 загальних питань та 37 земельних. Порядок денний сесії депутати доповнили 7 додатковими питаннями. Також у різному розглядали депутатські запити, серед яких пропозиція Президента депутатського клубу Анатолія Качуровського щодо створення депутатської приймальні; пропозиція щодо розгляду питання про необхідність інвентаризації земель у Старому місті (депутат Наталія Киященко).

У процесі обговорення питань порядку денного секретар міської ради Василь Сенюк озвучив заяву депутатів від Всеукраїнського обєднання “Свобода” щодо створення фракції “Свободи” у міській раді у складі представників цієї політичної сили Віктора Притуляка та Юрія Яриновського.

У ході засідання депутати затвердили звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста за 2010 рік. Цікавим питанням порядку денного було прийняття Положення про порядок видачі дозволів на розміщення обєктів торгівлі закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території міста.

У ході роботи 8 сесії прийнято рішення про надання дозволу на передачу приміщення по вул Соборній 29,а з балансу виконавчого комітету міської ради на баланс Камянець-Подільського Державного музею-заповідника. Йдеться про те, щоб приміщення, де раніше розміщувався “Дозвільний центр” використовувати під виставкову залу для розміщення робіт талановитих художників та фотомитців. Ряд депутатів фракції “БЮТ” виступили проти такого рішення, мотивуючи тим, що це внесе певні незручності для підприємців. Проте, після того, як керуюча справами Валентина Стельмах поінформувала присутніх, що у приміщенні міської ради буде створено відповідні умови для отримання документів дозвільного характеру, депутати винесли відповідне рішення, яким затвердили повернути виставкову залу митцям.

Сесією затверджено звіт про виконання Програми зайнятості населення за 2010 рік. Також обговорено питання щодо затвердження переліку вулиць, проспектів, проїздів, площ міста

37 депутатів проголосували за відмову в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул Князів Коріатовичів, 19 та передачу її у користування ТзОВ “Хмельницьктранс”. Депутатські комісії протягом декількох місяців вивчали питання ефективності використання земель даним підприємством, неодноразово виїзджали та метою проведення моніторингу даної ситуації на місці, спілкувалися з городянами, які є користувачами послуг, питань виявилось багато. Уданому випадку йдеться про якість надання послуг та комфорт для жителів та гостей на міському автовокзалі. Депутати вважають, визначальним у цьому має бути думка кам’янчан.

У різному заступник міського голови Сергій Бабій повідомив усім присутнім приємну новину про те, що 28 березня 2011 року в Рівненському апеляційному господарському суді відбулось чергове судове засідання у справі за позовом Кам’янець-Подільської міської ради до ЗАТ «Тепловоденергія» про стягнення майже 13,5 грн. неправомірно використаних амортизаційних відрахувань на орендоване майно.

За словами Сергія Віталійовича 28 березня 2011 року представником ЗАТ «ТВЕ» було надано суду копію позовної заяви про оскарження результатів ревізії КРУ, згідно відповідного акту, який був одним із основних доказів міської ради по даній справі, рішення господарського суду Хмельницької області про відмову в задоволенні позовних вимог ЗАТ «ТВЕ», ухвалу Львівського апеляційного адміністративного суду про відкриття апеляційного провадження за скаргою ЗАТ «ТВЕ». Даними документами представник ЗАТ намагався довести, що акт ревізії КРУ оскаржено, він не набрав законної сили і, відповідно, не може бути доказом неправомірного використання амортизаційних відрахувань. Але завдяки чітко сформованій, обґрунтованій та послідовно викладеній позиції представників міської ради, дані документи не були прийняті до уваги колегією суддів.

Після повторного з’ясування позицій сторін стосовно апеляційної скарги ЗАТ «ТВЕ» та оголошення матеріалів справи, колегія суддів видалилась до нарадчої кімнати для прийняття рішення по справі.

Прийнятою ухвалою Рівненського апеляційного господарського суду від 28 березня 2011 року апеляційну скаргу ЗАТ «Тепловоденергія» було відхилено, рішення господарського суду Хмельницької області про стягнення з ЗАТ «ТВЕ» 13,5 грн. залишено без змін, що свідчить про безумовну перемогу міської ради.

Веденням даної судової справи здійснювалося головним спеціалістом-юрисконсультом відділу претензійно-позовної роботи Департаменту правового супроводу та контролю Мєлєкєсцевим Олегом Ігоровичем, начальником відділу претензійно-позовної роботи Ільчишеною Вікторією Ігорівною, головним спеціалістом-юристом управління комунального майна Кравчук Лілією Володимирівною, під керівництвом директора Департаменту правового супроводу та контролю Ковтуна Е.О.

Джерело: http://kam-pod.gov.ua/?p=9867

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 11